Ντέμης: «Κορυφαίος όλων ο Κουρμπέλης - Θα μπορούσε να έρθει ισόπαλος ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ντέμης: «Κορυφαίος όλων ο Κουρμπέλης - Θα μπορούσε να έρθει ισόπαλος ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου είχε τα χαρακτηριστικά της ομάδας του πρώτου γύρου. Μετά το 20ό λεπτό είχε συγκέντρωση. Ο Μαντσίνι μπήκε εντυπωσιακά γρήγορα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, έπαιζε ρόλο πως δεν ήρθε από το εξωτερικό.




Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός, ο καλύτερος ήταν ο Κουρμπέλης. Έτρεχε, ήταν ψύχραιμος, ήρεμος. Με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Κουρμπέλης αισθάνεται καλύτερα, πήρε κάτι πίσω από το ματς κόντρα στην Τρίπολη. Καλή απόδοση είχε και ο Πέρεθ.», ανέφερε αρχικά.

«Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να μην είχε πάρει όμως, το ματς. Είχε καλή νοοτροπία, αλλά θα μπορούσε να λήξει και 1-1. Η ποιότητα των παικτών του Άρη σε σχέση με την απόδοσή τους είναι πολύ μεγάλη. Δεν έχω καταλάβει το σχέδιο του Άρη, ωστόσο, έχει αλλάξει 3 προπονητές η ομάδα.»

Δείτε παρακάτω:

Νέο συμβόλαιο στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr