Παναθηναϊκός: Αρχίζει και «αλλάζει» ο Πέρεθ

Παναθηναϊκός: Αρκούσαν δύο... αυτογκόλ για να τον «κλωτσήσουν» από τη διεκδίκηση!

Αλλη μια εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ρούμπεν Πέρεθ κατέληξε γκολ κόντρα στον Αρη μετά από εκείνες που καρποφόρησαν στο Ηράκλειο και στην Τούμπα.

Μακράν του δεύτερου ο πιο παρεξηγημένος παίκτης ο Ισπανός. Ο Πέρεθ ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το περσινό καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της ομάδας τον υποδέχτηκε με δυσπιστία. Κυρίως λόγω ηλικίας.

Βέβαια μόνο τις 261 συμμετοχές στη La Liga να παρατηρούσε κάποιος θα καταλάβαινε ότι ο Ρούμπεν δεδομένα δεν είναι παίκτης της… σειράς. Το συμβόλαιο του με τους πράσινους ανανεώθηκε προ εβδομάδων.

Για τον ίδιο αποτελούσε σφοδρή επιθυμία να παραμείνει, άλλωστε περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και έχει δέσει καλά με το λάτιν παρεάκι που παρεπηδημεί στο Κορωπί.

Το γεγονός ότι η ανανέωση του συνέπεσε με το ντεφορμάρισμα της ομάδας δημιούργησε βαρύ κλίμα εναντίον του αλλά ο βετεράνος χαφ δεν είναι τυχαίος ούτε πρωτόβγαλτος για να τον πάρει από κάτω.

Σε ντέρμπι που η μπάλα έκαιγε, χάνοντας από τα πρώτα λεπτά, καθοδήγησε με ηρεμία την ομάδα και της έδωσε λύσεις εκεί που έπρεπε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr