Καρούλιας: «Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται την κρίση ο Παναθηναϊκός λόγω Γιοβάνοβιτς» (vid)

Καρούλιας: «Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται την κρίση ο Παναθηναϊκός λόγω Γιοβάνοβιτς» (vid)

Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στον “Κόσμο των Σπορ” της ΕΡΤ3 με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για την ανανέωση του Αϊτόρ: «Χαίρομαι που γίνονται τέτοιες κινήσεις από τον Παναθηναϊκό, γιατί κοιτούν το αύριο. Ο Αϊτόρ ήταν ο παίκτης που βοήθησε την ομάδα στον πρώτο γύρο μέχρι τον τραυματισμό του. Οπότε, θα έπρεπε να τον σιγουρέψουμε για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και τον Γιοβάνοβιτς.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τη βαθμολογία: Όσον αφορά τη χθεσινή νίκη, ήταν μια μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Φαίνεται ότι του πάει η Θεσσαλονίκη του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είχε έναν στόχο και τον πέτυχε χωρίς να εντυπωσιάσει με ένα , ό,τι θες, τυχερό γκολ. Τελικά επιβραβεύτηκε.

Του δίνει μια προοπτική, εμπιστοσύνη, κουράγιο για τη συνέχεια ο Παναθηναϊκός, είναι πρώτος αυτή τη στιγμή κι αυτό είναι σημαντικό. Βοήθησε αρκετά ο Μαντσίνι, ο Γιοβάνοβιτς έπρεπε να κάνει τις μεταγραφές πιο νωρίς. Είναι σε καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, η ομάδα θα ξεπεράσει την μακροχρόνια περίοδο κοιλιάς.




Για την αγωνιστική κρίση του Γενάρη: «Η κρίση θεωρώ ότι την πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, με μια ηρεμία και αυτό οφείλεται στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν παρασύρεται όπως και να έρθουν οι καταστάσεις. Είτε με μεγάλες νίκες δεν θα τρελαθεί, είτε με ήττες δεν θα επηρεαστεί το σκεπτικό του. Είναι αυτός που φαίνεται ότι βγάζει την ομάδα μέσα από αυτήν την κρίση. Θα δούμε και στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ με τον Βόλο), αν η νίκη με τον Άρη είναι μια νέα αρχή για την ομάδα.»

Για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Φέτος είναι το καλύτερο πρωτάθλημα που θυμάμαι. Και από την εποχή μου, δε θυμάμαι να διεκδικούν 4 ομάδες το πρωτάθλημα. Αυτοί οι 6 και 7 βαθμοί διαφοράς δεν είναι μεγάλες διαφορές. Είναι ένα καθαρό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό αυτό. Το VAR σταμάτησε αυτήν την καχυποψία την πονηριά. 

Για τον Άρη: Ο Άρης είναι για καλύτερα πράγματα, δεν μου αρέσει εκεί που βρίσκεται. Δεν μπορεί να είναι πιο κάτω από τον Βόλο, θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News