Οι άλλοι θέλουν πρωτάθλημα στα... χαρτιά και κάποιοι μιλούν για χέρι του Παλάσιος σε άκυρη φάση! (vid)

Οι άλλοι θέλουν πρωτάθλημα στα... χαρτιά και κάποιοι μιλούν για χέρι του Παλάσιος σε άκυρη φάση! (vid)

Τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα» και ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει αν θα βρίσκεται το βράδυ της Δευτέρας στο +4 , στο +3, στο +1 ή ακόμη και στο -2 , κάποιοι βγαίνουν και κάνουν νέα προπαγάνδα κατά του Τριφυλλιού.

Αντικείμενο κουβέντας έγινε, λέει, ένα χέρι του Σεμπάστιαν Παλάσιος ΕΞΩ από την περιοχή του Άρη. Εμείς δεν θα κάνουμε το άσπρο-μαύρο, πράγματι, ήταν χέρι του Τούκου και κακώς δεν δόθηκε από τον διαιτητή.

Κανείς δεν έδειξε, όμως, την ίδια ευαισθησία για το οφσάιντ του Νταρίντα που κατέληξε σε κόρνερ υπέρ του Άρη. Άλλο αυτό.




Και συνεχίζουν και υποστηρίζουν την άποψη πως από χέρι του Παλάσιος προήλθε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Είναι να γελάει κανείς. Η μπάλα άλλαξε κατοχή τρεις φορές (!!) πριν το κόρνερ… νίκης του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, τι άλλο θα βγουν να πουν;

Εδώ στο Καραϊσκάκη στην περίφημη φάση του τέρματος του Άρη με τον Ιτούρμπε κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν έχει δοθεί ακόμη εξήγηση γιατί ακυρώθηκε το γκολ.

Από πασίγνωστο μέσο ενημέρωσης ειπώθηκε η εξής επική ατάκα: «Ο διαιτητής ήθελε να διορθώσει το λάθος του από προηγούμενο κόρνερ και ακύρωσε το γκολ του Ιτούρμπε!».




Αντί, λοιπόν, να κοιτάζουν κάποιοι για χέρια του Παναθηναϊκού κανένα δίλεπτο πριν το γκολ… ας δουν για παράδειγμα, τα πέναλτι της ΑΕΚ. Που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα τη φετινή χρονιά κι ας κατηγορήθηκε ο Παναθηναϊκός για… την άσπρη βούλα!

Υπάρχουν και πιο τρανταχτές φάσεις για την Ένωση όπως η «φονική» παράβαση του Αθανασιάδη πάλι σε αγώνα κόντρα στον Άρη με το γόνατο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News