Παναθηναϊκός: Κινήσεις ματ από Γιοβάνοβιτς έφεραν το σπουδαίο διπλό!

Παναθηναϊκός: Κινήσεις ματ από Γιοβάνοβιτς έφεραν το σπουδαίο διπλό!

Νίκη… τίτλου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άρη, εντούτοις έκανε την ανατροπή και έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με το «διπλό» και τη νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 10’, με γκολ του -καλύτερου τους παίκτη- Οντουμπάτζο, αλλά απέτυχαν να σκοράρουν σε μια από τις δύο επόμενες φάσεις τους με τον Καμαρά.

Αντιθέτως, το «τριφύλλι» έδειξε τα ψυχικά αποθέματα που απαιτεί ο πρωταθλητισμός, δεν το έβαλε κάτω και αφού πρώτα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουρμπέλη, ισοφάρισε με τον -αναμφίβολα κορυφαίο όσο αγωνίστηκε- Μαντσίνι να… κάνει σεφτέ, για το 1-1 στο 33ο λεπτό.

Για να έρθει ένας ακόμα Αργεντινός, από τον πάγκο μάλιστα, ο Παλάσιος και να σημειώσει στο 86’ το πέμπτο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας το υπερπολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του!

Καθοριστικό ρόλο στον αγώνα έπαιξαν οι αποφάσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σχετικά με τις αλλαγές!

Δικαίως βγάζει τον ντεφορμέ και κουρασμένο Τσέριν, ο οποίος δημιουργικά δεν έφτιαξε το παραμικρό αλλά ανασταλτικά κρατούσε τη θέση του και ήταν στο πλάι του Ρούμπεν, ενώ στη συνέχεια δικαιώνεται με όλες τις υπόλοιπες αλλαγές του.

Ο Βέρμπιτς εκτελεί το κόρνερ, ο Παλάσιος το μετατρέπει σε γκολ.

Επίσης, ο Κλεϊνχέισλερ μπορεί να δίνει ένα «εύκολο» κόρνερ και να αγχώνει τους «πράσινους», αλλά στα… καπάκια αυτός είναι που με βολέ διώχνει και τελειώνει το ματς, έχοντας δώσει νωρίτερα τρεξίματα σαν οκταροδεκάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News