Παναθηναϊκός: Η σούπερ απόφαση Γιοβάνοβιτς για Μαντσίνι

Παναθηναϊκός: Η σούπερ απόφαση Γιοβάνοβιτς για Μαντσίνι

Το γκολ του Παλάσιος στο 86′ χάλασε την απόλυτη ισορροπία στο παγωμένο Κλεάνθης Βικελίδης και έδωσε μια κομβική νίκη στον Παναθηναϊκό, που ως εκείνη τη στιγμή φαινόταν να συμβιβάζεται με το 1-1.

Σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες και γκολ και από τις δύο πλευρές με τους κορυφαίους Οντουμπάτζιο και Μαντσίνι, πάθος, ένταση και δύναμη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε ψυχή πρωταθλητή, στο φινάλε βρήκε σκορ από στημένη φάση με τον Παλάσιος με ένα γκολ που είναι από καθαρό χρυάφι και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός είχε ψυχή, αλλά κυρίως… μαγκιά και με τους Αργεντινούς να βγαίνουν μπροστά και να καθαρίζουν για τους «πράσινους».

Πρόκειται για δύο τρομερά ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στο «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μαντσίνι ήταν ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», σκόραρε και διαρκώς δημιουργούσε.

Παράλληλα, η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να του αλλάξει πλευρά ήταν… σούπερ, καθώς κατάφερε να περιορίσει για όσο αγωνίστηκε τα ανεβάσματα του Οντουμπάτζο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News