Κούγιας: «Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου είναι αισιόδοξοι»

Κούγιας: «Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου είναι αισιόδοξοι»

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε στην εκπομπή Super Μπάλα Live τη μεγάλη υπόθεση με τα δοκάρια στο Περίστερι και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω:

«Οι πελάτες μου, τα δοκάρια Ατρομήτου είναι αισιόδοξοι. Δεν περίμενα στα 50 χρόνια καριέρας μου να υπερασπίζομαι δοκάρια. Σε δικαστήριο με τακτικό δικαστή. Δεν θα ήμουν το ίδιο αισιόδοξος αν είχαμε δικαστές, όπως στο παρελθόν. Απλοί νομικοί.

Ο κ. Μανούχος δρα σαν υπάλληλος της ΑΕΚ. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από εκείνους τους εντολοδόχους διαιτητές. Η παράγκα δεν έλειψε από το ποδόσφαιρο και τώρα είναι στα πάνω της. Εγώ έχω ζήσει τέτοιου είδους διαιτητές. 




Είναι πρωτοφανές γεγονός να συζητείται ένσταση ομάδας που έχει ευνοηθεί από μια απόφαση. Η ΑΕΚ έκανε και μια δεύτερη ένσταση. Η απόφαση του διαιτητή ήταν πως έχουμε αντικανονικές συνθήκες παιχνιδιού. Ακούστε τι συμβαίνει.

Στις 14:50 εμφανίστηκε ο κύριος Κονέ μαζί με άλλο ένα πρόσωπο, τον κ. Κοσμά και του είπαν ότι τα δοκάρια του Ατρομήτου κλέβουν. Του δίνουν και μια μεζούρα και του λένε μέτρησέ τα.

Μετράει με τη μεζούρα, βρίσκει και τα δυο δοκάρια, το ένα είπε ότι έχει 3 και 5 πόντους χωρίς να λέει σε ποια σημεία. Αυτό, λοιπόν, είναι εντελώς προκλητικό και παράνομο σύμφωνα με τα όσα λένε FIFA και UEFA.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News