Συγκλονιστικός Μαντσίνι: «Ο Άλκης είχε φωτογραφία μου στο κινητό»

Συγκλονιστικός Μαντσίνι: «Ο Άλκης είχε φωτογραφία μου στο κινητό»

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά την νίκη επί του Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, έπαιξα απεναντι στην ομάδα που αναδείχθηκα, αλλά σκόραρα και όπως ξέρετε είμαστε επαγγελματίες.

Αυτό που έκανα στον πανηγυρισμό μου ήταν ένα Α για τον Αλκη, ο οποίος έμαθα ότι είχε μια φωτογραφία δική μου στο κινητό του. Αυτό το έκανα γιατί βγήκε από μέσα μου.




Τη χρειαζόμασταν και τη θέλαμε αυτή τη νίκη. Είναι η αλλαγή για να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο και να συνεχίσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα».

Για το τι είναι αυτό που τον οδήγησε στον Παναθηναϊκό;

“Όπως έχω πει είχα διάφορες προτάσεις αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν αμφέβαλα στιγμή και πίστεψα πως αυτό είναι το καλύτερο και την οικογένεια μου και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό”.

Για την πάσα του Ιωαννίδη στον γκολ;

“Όταν είδαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό το χώρο που είχε δημιουργηθεί δεν σταμάτησα ούτε λεπτό ήμουν πεπεισμένος πως αν μου έδινε την ασίστ θα έκανα το γκολ, το εκμεταλλεύτηκα και σκόραρα”.

Για την παράδοση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών που διέπεπρεψαν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

“Ναι βεβαίως γνωρίζω πως πέρασαν αρκετοί παίκτες από την Αργεντινή, παίκτες που έγραψαν ιστορία και θέλω και εγώ βήμα-βήμα να δώσω τον καλύτερο μου Μαντσίνι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News