Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Τα highlights του σπουδαίου διπλού

Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Τα highlights του σπουδαίου διπλού

Με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή», ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του υπηρεσιακού Απόστολου Τερζή προηγήθηκε με τον Μόουζες Οντουμπάτζο (10′), αλλά τα γκολ των Ντάνιελ Μαντσίνι (36′) και Παλάσιος (86′) χάρισαν τη νίκη στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα κι ευτύχησαν στην πρώτη καλή στιγμή τους, να ανοίξουν το σκορ. Ο συνδυασμός από τα δεξιά έφερε σε θέση βολής τον Οντουμπάτζο, που με το αριστερό και τη… βοήθεια του Μπαρτ Σένκεφελντ, νίκησε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για το 1-0 στο 10′.

Στην άλλη περιοχή, από κόρνερ του Μπερνάρ στο 31′, ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήδησε αφύλακτος αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία του Κουέστα.

Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Ο Φώτης Ιωαννίδης έφυγε στην πλάτη του Φαμπιάνο Λέισμαν, πρόλαβε και τον Νικολά Ενκουλού και γύρισε στον επερχόμενο Μαντσίνι, που ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά. Το διαγώνιο σουτ του Παλάσιος στο 81′, μετά την κάθετη πάσα του Κουρμπελη, πέρασε έξω, αλλά έξι λεπτά μετά, από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Παλάσιος με τη βοήθεια της τύχης και… του Μαζικού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Με το «τρίποντο» αυτό, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή και βρέθηκε στο +4 από την ΑΕΚ, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα, ενώ ο Άρης βλέπει την έξοδο στην Ευρώπη να απομακρύνεται, με τον Βόλο να είναι πλέον στο +4.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News