Ανανέωση Βαγιαννίδη: Η διάρκεια, οι τωρινές απολαβές και η αύξηση

Παναθηναϊκός: Είχε... προειδοποιήσει ο Βαγιαννίδης

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τους Πέρεθ και Σένκεφελντ, περιμένει τον Αϊτόρ στην Αθήνα για τις υπογραφές και ασχολείται με την περίπτωση του Κουρμπέλη για να κλείσει τις εκκρεμότητες του καλοκαιριού.

Από κει και πέρα, οι Πράσινοι αναμένεται να δέσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση όλος ο Σύλλογος καθώς έχει τρομερή εξέλιξη στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε το τελευταίο διάστημα κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Οι πιο δελεαστικές ήταν από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και την Λέγκια Βαρσοβίας με τους πρωταθλητές Πολωνίας να προσπάθησαν πολύ όμως οι Πράσινοι απέρριψαν όλες τις προτάσεις.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να προτείνει στον Βαγιαννίδη νέο συμβόλαιο ως το 2026 και αυξημένες απολαβές σε σύγκριση με τα 120.000 που εισπράττει τώρα.

Τέλος, ο παίκτης έχει μάθει για την πρόταση που θα του γίνει και έχει συμφωνήσει καθώς βλέπει πως ο υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πλάνο για ενδεκάδα με Ολυμπιακό ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και μάλιστα τις δύο τελευταίες μέρες γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Άρη καθώς ο Ισλανδός είχε μείνει ένα μήνα εκτός δράσης λόγω θλάσης στη γάμπα και τενοντίτιδας στη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θέλησε να μην ρισκάρει και να δώσει προπονήσεις στον ποδοσφαιριστή του ο οποίος θα αρχίσει να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ενώ θα κάνει και κάποια έξτρα προγράμματα προπόνησης.

Στόχος είναι ο 30χρονος αμυντικός ο οποίος είχε χθες γενέθλια να είναι έτοιμος στις 25 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Μάγκνουσον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Έτσι θα ξαναβρει σιγά σιγά αγωνιστικό ρυθμό με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού στο ντέρμπι των αιωνίων.

Τέλος,να σημειώσουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακολουθεί  αυτή την διαδικασία με όλους τους παίκτες που έχουν μείνει για καιρό εκτός λόγω τραυματισμού.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr