Παναθηναϊκός: Πλάνο για ενδεκάδα με Ολυμπιακό ο Μάγκνουσον

Κακός στο ντέρμπι, αλλά μην πέσουμε να τον… φάμε

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και μάλιστα τις δύο τελευταίες μέρες γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Άρη καθώς ο Ισλανδός είχε μείνει ένα μήνα εκτός δράσης λόγω θλάσης στη γάμπα και τενοντίτιδας στη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θέλησε να μην ρισκάρει και να δώσει προπονήσεις στον ποδοσφαιριστή του ο οποίος θα αρχίσει να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ενώ θα κάνει και κάποια έξτρα προγράμματα προπόνησης.

Στόχος είναι ο 30χρονος αμυντικός ο οποίος είχε χθες γενέθλια να είναι έτοιμος στις 25 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Μάγκνουσον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Έτσι θα ξαναβρει σιγά σιγά αγωνιστικό ρυθμό με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού στο ντέρμπι των αιωνίων.

Τέλος,να σημειώσουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακολουθεί  αυτή την διαδικασία με όλους τους παίκτες που έχουν μείνει για καιρό εκτός λόγω τραυματισμού.

«Ο προπονητής μπλόκαρε τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό»

Ρεπορτάζ από την Πολωνία συνεχίζουν να συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Ζοάο Αμαράλ ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα matchyki.pl, ο Πορτογάλος μέσος της Λεζ Πόζναν είχε πρόταση δανεισμού από το Τριφύλλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς ο προπονητής της ομάδας Τζον Φαν Ντεν Μπρον μπλόκαρε την συμφωνία.

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης πως το θέμα του 31χρονου παραμένει ανοικτό για τους Πράσινους καθώς ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του.

Την φετινή σεζόν ο Αμαράλ έχει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα ματς εξάποντο για το Τριφύλλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον Μάγκνουσον ο οποίος είναι έτοιμος ιατρικά όμως έχει κάνει μόλις μία προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια και Πούχατς.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ στην επίθεση είναι σίγουροι οι Μαντσίνι και Ιωαννίδης με μία θέση να παίζεται ανάμεσα σε Παλάσιος και Κλεϊνχέισλερ.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr