Αϊτόρ: Έρχεται και υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο

Το ξεχωριστό μήνυμα του Άκη Ζήκου για τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ (pic)

Ο Αϊτόρ συμπλήρωσε χθες τα 27 χρόνια ζωής με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκατοντάδες φίλους της ομάδας να του εύχονται τα καλύτερα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες και έστειλε ένα βίντεο το οποίον τον δείχνει να δουλεύει για την πλήρη αποκατάσταση του.

Ο Ισπανός πέρασε τα γενέθλια του στην χώρα του με την γυναίκα του και την οικογένεια του προγραμματίζοντας ταυτόχρονα την άφιξη του στην Ελλάδα.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού αναμένεται στη χώρα μας στην ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον μάνατζερ του.

Με την έλευση του, ο Αϊτόρ θα υπογράψει και το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Ένα συμβόλαιο χρυσό όπως ήδη σαν έχουμε κάνει γνωστό αφού ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τις 850.000 ευρώ ενώ μέχρι τώρα λάμβανε μόλις 400-450.000 ευρώ.

Παναθηναϊκός: Επιμένει ο Αμαράλ για Ελλάδα!

Μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Ζοάο Αμαράλ έπαιξε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την livesport, ο ίδιος ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής υποστήριζε ότι είχε πρόταση δανεισμού από το Τριφύλλι και ήθελε να φύγει από την Λεχ Πόζναν καθώς ο προπονητής του δεν τον σεβόταν.

Αντίθετα ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, Τζον Βαν Ντεν Μπρομ δεν συμφώνησε στην παραχώρηση του παίκτη παρότι δεν τον χρησιμοποιεί συχνά.

Τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αμαράλ πιέζει για να αποδεσμευτεί ενόψει καλοκαιριού και επιμένει ότι έχει πρόταση από Ελλάδα για να συνεχίσει στα μέρη μας την καριέρα του.

Υπόθεση Κουρμπέλη: Ο αρχηγός θέλει να παραμείνει

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Αϊτόρ στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο όπως έκαναν και οι Πέρεθ, Σένκεφελντ.

Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του Ισπανού ο οποίος έχει συμφωνήσει και θα παραμείνει στο Τριφύλλι, οι άνθρωποι της ομάδας θα στραφούν στη τελευταία πολύ σημαντική ανανέωση που θέλουν να γίνει.

Ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη με το οποίο η διοίκηση έχει κάνει μία προεργασία και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ο αμυντικός χαφ αμείβεται με 500.-600.000 ευρώ και και σκοπός του Συλλόγου είναι να του προσφέρει ένα ανάλογο συμβόλαιο.

Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται να τελειωμένη περίπτωση αφού υπάρχουν ακόμα διαφορές που πρέπει να καλυφθούν.

Όμως, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής, βρίσκεται πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό ενώ και και ο Σύλλογος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr