Φιλικό ντεμπούτο για Μαντσίνι στο Τριφύλλι!

Φιλικό ντεμπούτο για Μαντσίνι στο Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός Β ήρθε ισόπαλος (3-3) σε φιλικό με την Εθνική Νέων Κ19 στο οποίο αγωνίστηκε και ο Βαλεντίν Μαντσίνι που αποκτήθηκε πρόσφατα από το σύλλογο και είναι αδερφός του Ντάνιελ.

Ο Παναθηναϊκός Β έδωσε φιλικό με την Εθνική Νέων Κ19 στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Θωμά σε μια αναμέτρηση που ήρθε ισόπαλη 3-3 με σκόρερ τους Σαρδέλη, Σερπέζη και Καρβούνη από την πλευρά των πρασίνων. Οι Καλογερόπουλος, Δεληγιάννης και Λώλης ήταν οι σκόρερ της Εθνικής Νέων.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε κι ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι για περίπου 20 λεπτά. Ο Βαλεντίν Μαντσίνι αποκτήθηκε στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και μέχρι τη χθεσινή αναμέτρηση δεν είχε κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Πλέον μπαίνει κι αυτός σιγά-σιγά στην εξίσωση της ομάδας με σκοπό ν’ αποτελέσει μόνιμη λύση για τον Παναθηναϊκό Β μελλοντικά.

Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που τσέκαρε ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ19 του Παναθηναϊκού και της Πόρτο για το Youth League.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Κ19 κόντρα στην Πόρτο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, τσέκαρε ειδικά τους Κυριόπουλο και Συμεωνίδη που είχε μαζί του στην Κύπρο, όπως και τους Μπιλάλ, Καλοσκάκη, Λιατίφη και Πιτσώτη που ξεχωρίζουν.

Το παιχνίδι συγκέντρωσε το βλέμμα και του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέφερε πως τον Μπιλάλ κοιτάζουν από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Exit mobile version