Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί έκλεισε τον Βήχο
Το Τριφύλλι έκλεισε τον Έλληνα στόπερ για το προσεχές καλοκαίρι, σε μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη στους φιλάθλους του Αθηναϊκού κλαμπ.
Ο Μάριος Βήχος είναι αριστερός μπακ και αγωνίζεται στον Λεβαδειακό από το 2018, έχοντας 117 επίσημες συμμετοχές με 6 γκολ και 16 ασίστ με τη φανέλα του σε Σούπερ Λιγκ και Super League 2.
Ο λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε πρόωρα είναι ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση στην οποία «πονάει» ο Παναθηναϊκός.
Και αυτό διότι ο Φίλιπ Μαξ που προοριζόταν για βασικός έχει συμμετοχές μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού, ενώ ο… βιονικός και τίμιος Φίλιπ Μλαντένοβιτς τραβάει μόνος του το… κουπί και το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣυνεπώς, ήταν δεδομένο ότι η ομάδα του Ρουί Βιτόρια θα κινηθεί για αριστερούς μπακ το καλοκαίρι και ο 24χρονος είναι ένας από αυτούς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»