Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αλλάζει κεντρικό αμυντικό

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αλλάζει κεντρικό αμυντικό

Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν ήδη ορισμένες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να αποκτήσουν έναν εξ’ αυτών την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα να έκλεισε και πλέον οι ομάδες να μην έχουν δικαίωμα κάποιας μεταγραφής, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ο σχεδιασμός δε σταματάει ποτέ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι δεδομένο πως τη νέα χρονιά θα κοιτάξουν να κάνουν ορισμένες αλλαγές στο κέντρο της άμυνάς τους, σύμφωνα με τη SportDay.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι δε θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν με τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Ζβόντιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ένας εκ των τεσσάρων θα αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί από έναν άλλον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολλανδός που ανανέωσε και πρόσφατα το συμβόλαιό του θα είναι σίγουρα στην ομάδα της νέας σεζόν, ενώ δύσκολα θα αποχωρήσει και ο Ισλανδός, ο οποίος είναι ο βασικός παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Η λογική λέει πως ένας εκ των Σάρλια-Πούγγουρα θα αποτελέσει παρελθόν με αποτέλεσμα ν’ ανοίξει ο δρόμος για να έρθει νέος παίκτης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ήδη κυκλώσει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι προκειμένου να κάνουν κίνηση και να φέρουν έναν απ’ αυτούς.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή αυτή να υλοποιηθεί πριν καν τελειώσει η φετινή σεζόν, προκειμένου ο παίκτης που θα έρθει να έχει όλο το χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Exit mobile version