Παναθηναϊκός: Η χειρότερη στιγμή με τον Ιωαννίδη

Το Τριφύλλι θα απωλέσει την συμβολή του αρχηγού του στα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι καθοριστικά όσον αφορά την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη τετράδα αγώνων

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη θλάση στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με ΟΦΗ (εκτός) και Τσέλσι (εντός) ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει εκείνο με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός χάνει τον ηγέτη του στην πιο κρίσιμη περίοδο, δίχως να υπάρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ με χαρακτηριστικά που μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Έτσι, ένας ακόμη… μπελάς προστέθηκε στο κεφάλι του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος θα παίξει… κορώνα – γράμματα τη θέση του στον «πράσινο» πάγκο, αναζητώντας διακαώς μόνο νίκες αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr