Αλαφούζος σε Αϊτόρ: «Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό»

Αϊτόρ: «Εφαρμόσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας στα αποδυτήρια»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και στην έκβαση της υπόθεσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έπεισε τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν συνολικά ο τρίτος παίκτης που ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό μετά τους Ρουμπέν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ. Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία, όμως είναι δεδομένη καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια προφορικά.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ δεν ήταν εύκολη και για να βάλει την υπογραφή του χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν οι δύο πλευρές από πολλές δυσκολίες και να περάσουν αρκετά εμπόδια. Παρ’ όλα αυτά η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν αρκετή, ώστε να πείσει τον Αϊτόρ να παραμείνε στο Τριφύλλι.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκόύ δε συνηθίζει να παρεμβαίνει σε τέτοια θέματα. Μάλιστα στην προεδρική του θητεία στο σύλλογο δεν το έχει κάνει ποτέ. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση θεώρησε απαραίτητο να επέμβει, διότι γνωρίζει και ο ίδιος πόσο σημαντικός παίκτης είναι ο Ισπανός εξτρέμ για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με τη «livesport» ο Γιάννης Αλαφούζος, λοιπόν, μίλησε τηλεφωνικά με τον Αϊτόρ και τον έκανε να νιώσει σημαντικός, ενώ ικανοποιήθηκε κι από τους στόχους του Τριφυλλιού σε βάθος χρόνου. Ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στον Ισπανό άσο ότι θα γίνει πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, ο Αϊτόρ πείστηκε απόλυτα και είπε το μεγάλο «ναι».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version