Χελάκης: "Αυτά πληρώνει ο Παναθηναϊκός"

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τις μη μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Ο Παναθηναϊκός πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ ενώ το πρόβλημα είχε αρχίσει να φαίνεται καθαρά. Δεν είχε όμως δημιουργήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή πρόβλημα στη διαφορά του από τους υποτιθέμενους διώκτες του.

Ακόμα και στις αρχές Γενάρη εξαιτίας των στραβοπατημάτων των αντιπάλων του, ο Παναθηναϊκός είχε επτά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε και τώρα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς το πληρώνει.

Είναι πέρα και πάνω από κάθε εξήγηση και δικαιολογία ότι πέρασαν δύο μήνες χωρίς το “τριφύλλι” να βρει παίκτη για να λύσει το πρόβλημά του, στο παραπέντε των μεταγραφών πήρε από τον Άρη τον Μαντσίνι και λίγο πριν το παραπέντε πήρε έναν σέντερ φορ από τη Σουηδία και τον έστειλε δανεικό στον Λεβαδειακό ενώ διψούσε το περιβόλι του.

Στο ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές, όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Οι “πράσινοι” πληρώνουν τα δικά τους λάθη, αλλά και το γεγονός ότι η τύχη σταμάτησε να συμμαχεί μαζί τους. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με σέντερ φορ που σκοράρουν στη χάση και στη φέξη…

Ακόμα και ψυχολογικά να το πάρει κανείς, η θέση του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ειδικά τώρα, που θα αρχίσει το ατέρμονο παιχνίδι της επίρριψης, αλλά και της αποποίησης ευθυνών.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News