Αστέρας Τρίπολης: «Stop» στους φίλους του Παναθηναϊκού για Τρίπολη
Όπως έκανε και με τους άλλους “μεγάλους”, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκαθαρίζει θα έχουν δικαίωμα εισόδου κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο όσοι είναι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, την Δευτέρα (30/01, 21:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.
Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη την φετινή αγωνιστική περίοδο και στους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική, τον Άρη για την 4η αγωνιστική και την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός