ΠΑΕ Άρης: Πήρε θέση για Παναθηναϊκό - «Παίζει με Ολυμπιακό ο Μαντσίνι»
Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά διαψεύδει τα περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «Πράσινους» και τονίζει πως ο Αργεντινός θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό (25/01) αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, κάνοντας πρόταση στους «κιτρινόμαυρους», ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, όπως διαβάσατε στο SDNA, ωστόσο από τον Άρη διαψεύδουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη.
Το ενδιαφέρον, όπως διαφαίνεται, όμως υφίσταται από τους «πράσινους» για τον Αργεντίνο μέσο, ενώ την ίδια ώρα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε βέβαια ότι η περίπτωση του 26χρονου απασχόλησε έντονα και τον Ολυμπιακό…
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0: Το γκολ και τα highlights
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0
- Σε κακό βράδυ ο Παναθηναϊκός, πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Ημέρα, ώρα και αντίπαλος μετά τον Ολυμπιακό