Νικολογιάννης: «"Φωνάζει" ότι χρειάζεται ενίσχυση»!

Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 στη Λεωφόρο κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
«Είναι μια ήττα, που έρχεται με πολύ άσχημο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, σε ένα ξεκούραστο βράδυ για τον ΠΑΟΚ. Είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα η ομάδα, είναι δεδομένα το χειρότερό της φετινό παιχνίδι αμυντικά! Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0. Μετά το πρώτο γκολ-μπιλιάρδο, ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά επηρεασμένος, και για εμένα δεν θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ, με συνοπτικές διαδικασίες, πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε τη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την πολύ κακή εμφάνιση του Σένκεφελντ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας στο τέλος: «Ήταν σε πολύ κακή βραδιά ο Σένκεφελντ και γενικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει».
Από εκεί και πέρα, σημείωσε: «Το θέμα είναι να μην τους πάρει από κάτω. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, απλά, πλέον, ο Παναθηναϊκός νιώθει την ανάσα της ΑΕΚ. Αυτό, πάντως, που επείγει -αν και τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού έχει φτάσει 22 Ιανουαρίου- είναι να έρθουν παίκτες μεσοεπιθετικοί, να βοηθήσουν την ομάδα. ”Φωνάζει” πως χρειάζεται λύσεις!
Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύντροφος Γκραντ: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό (pic)
- Παναθηναϊκός: Το «μυστικό» του Δ. Γιαννακόπουλου στον Φρι και η... Εφές (vid)
- Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε νέα πλάνα από την εντυπωσιακή σουίτα στο ΟΑΚΑ (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός - Έχει το πάνω χέρι με ειδικό όρο»
- Η ανάρτηση της Παρί για τον Παναθηναϊκό και η απάντηση της Μονακό: «Βρες άλλη ομάδα» (pic)