Παναθηναικος - ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/1

Η επανεμφάνιση του Καμπετσή «άγχωσε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League

Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη! Το ντέρμπι νότου–βορρά επαναλαμβάνεται την Κυριακή (19:30), αυτή τη φορά στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική  της Super League. Οι δύο πλευρές «μονομάχησαν» και την Τετάρτη στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Τούμπα. Εκεί, ο ΠΑΟΚ με την επικράτηση με 2-0 πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ωστόσο στο μεγάλο ντέρμπι της Super League το διακύβευμα είναι διαφορετικό.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το πέρασμά του από τα Ιωάννινα και τη νίκη «θρίλερ» (0-1) κόντρα στον ΠΑΣ, συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία. Οι «πράσινοι» από την πρώτη αγωνιστική οδηγούν την κούρσα και ο μεγάλος τους στόχος είναι να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Οι παίκτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έδειξαν χαρακτήρα στα Ιωάννινα και φιλοδοξούν απέναντι στον ΠΑΟΚ να χτίσουν νέο σερί νικών.

Με μοναδικό στόχο να διατηρήσουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα από τους ανταγωνιστές τους. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο +4 από την ΑΕΚ, στο +7 από τον Ολυμπιακό και στο +9 από τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τις αλλαγές που έκανε την Τέταρτη στο ματς Κυπέλλου εμμέσως πλην σαφώς έδειξε ότι βασικός στόχος είναι η κορυφή στη Super League. Και φρόντισε να διατηρήσει «φορτισμένες» τις μπαταρίες βασικών ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, με δεδομένο ότι ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο έδωσε σύνθημα ανασύνταξης και θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που εμφανίστηκαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Κάναμε αρκετά λάθη και ο αντίπαλος μας πίεσε στο δεύτερο μέρος. Δεν νομίζω πως σε μια ομάδα όπως εμείς μπορεί να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Και εμείς ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ και αυτός εμάς. Για εμάς όλα τα παιχνίδια στη θέση που βρισκόμαστε θα είναι δύσκολα. Οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας είναι μεγάλες.

Δεν διαλέγουμε αντιπάλους, δεν διαλέγουμε διοργανώσεις. Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση. Όμως αυτό που προέχει είναι η νίκη την Κυριακή στο Πρωτάθλημα. Πάντα το έλεγα και το πιστεύω ότι είναι 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Εμείς, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ακόμα είμαστε στη φάση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υπάρχουν κάποιες αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Υπάρχουν τέσσερις καλές ομάδες και ελπίζω να είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με κόσμο στα γήπεδα. Όλες έχουν τον ίδιο στόχο, είτε το λένε, είτε όχι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News