Η επανεμφάνιση του Καμπετσή «άγχωσε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Η επανεμφάνιση του Καμπετσή «άγχωσε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Την ημέρα που για τον Παναθηναϊκό μαθεύτηκε από το εξωτερικό πως κλείνει Σουηδό σέντερ φορ, ήρθε η εκ νέου «ενεργοποίηση» του Αργύρη Καμπετσή σε επίσημο αγώνα.

Ο 23χρονος επιθετικός είχε να παίξει σε επίσημη αναμέτρηση από το εντός έδρας παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Ο Γιοβάνοβιτς τον έριξε στην Τούμπα – λόγω της απουσίας του Σπόραρ – για το τελευταίο δεκάλεπτο και παραλίγο αυτή η κίνηση να φέρει αποτέλεσμα.


Εκείνος είχε τρεις καλές στιγμές σε σύντομο χρονικό διάστημα και απασχόλησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Σαφέστατα πρόκειται για μια λύση ανάγκης στην προκειμένη περίπτωση και δεν υπολογίζεται μακροπρόθεσμα από τον Γιοβάνοβιτς, αλλά πάνω… στην ανάγκη ο Καμπετσής έδειξε πόσο έχει αδικήσει τον εαυτό.

Ίσως από την επιτυχία που γνωρίζει τελευταία ο Φώτης Ιωαννίδης να επηρεάστηκε και ο Αργύρης Καμπετσής και να μπήκε στην Τούμπα για να πετύχει κάτι αντίστοιχο…

Σε κάθε περίπτωση εκείνος θα πρέπει να βρει ομάδα , ακόμα και τον Ιανουάριο για να παίρνει αγωνιστικά λεπτά, διότι βρίσκεται σε κρίσιμη ηλικία για την εξέλιξη της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr