Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον μεγάλο στόχο της Μακάμπι Χάιφα!
Η Μακάμπι Χάιφα που φέτος αγωνίστηκε στο Champions League, ήθελε τον Γερεμέγεφ της Χάκεν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά εκείνος φέρεται να καταλήγει στον Παναθηναϊκό μετά από 6 μήνες.
Οι Ισραηλινοί που εισέπραξαν τα έσοδα από τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έβαλε το περασμένο καλοκαίρι από το ταμείο της το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σουηδού φορ, αλλά τελικά η Χάκεν αρνήθηκε την πρόταση.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Όπως μεταφέρουν οι Σουηδοί, ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει συμφωνία με το 1/5 των χρημάτων που έδιναν οι Ισραηλινοί πριν από 6 μήνες , δηλαδή με το ποσό των 300 χιλ. ευρώ.
Το θέμα είναι πως ο Γερεμέγεφ έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να δοθεί δανεικός στο Λεβαδειακό και από το καλοκαίρι να πιάσει στασίδι στο Κορωπί.
Τελευταίο του ματς στη σεζόν ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2022 στο 3-3 της Χάκεν με την Νόρκεπινγκ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Διπλή μεταγραφή στο ποδόσφαιρο - Ονόματα από το ΝΒΑ για τον «1»
- Παναθηναϊκός: Τα χρονικά περιθώρια για τον «1»
- Παναθηναϊκός: Τρεις «ελεύθερες υπερβάσεις» για αναβάθμιση στα χαφ
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Τιτραουί - Η στάση του παίκτη» - H χρηματιστηριακή αξία
- Σπόρτινγκ: Πλήρωσε 4 εκατ. στον Παναθηναϊκό και τώρα λύνει το συμβόλαιό του