Παναθηναϊκός: Το απόλυτο στην επαρχία

Παναθηναϊκός: Έχασαν το πριμ οι παίκτες του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα που έχει δείξει στους αγώνες που έδωσε στην επαρχία.

Οι Πράσινοι πέρσι έδωσαν 6 αγώνες στην επαρχία κερδίζοντας μόνο την Λαμία σε ουδέτερο γήπεδο ενώ έχασε από ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα περσινά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στα έξι παιχνίδια του στην επαρχία:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-3 («Πανθεσσαλικό»)

Βόλος – Παναθηναϊκός 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-2

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0

Αντίθετα, η φετινή πορεία της ομάδας δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή καθώς το Τριφύλλι έχει κάνει το 5/5 φέτος και μένει μόνο ο αγώνας στη Τρίπολη για να δούμε αν θα κάνει το απόλυτο.

Πιο συγκεκριμένα οι Πράσινοι έχουν κερδίσει ΟΦΗ, Λαμία, Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα φετινά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στα πέντε παιχνίδια του μέχρι στιγμής στην επαρχία:

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1

Μένει ένα ακόμη με τον Αστέρα στην Τρίπολη για να δούμε αν οι Πράσινοι θα κάνουν το απόλυτο σε όλες τις έδρες της επαρχίας.

Παναθηναϊκός: Η διάταξη που δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός στην Ήπειρο κατάφερε να βρει φως μέσα από την φουλ επιθετική κατεύθυνση των τελευταίων λεπτών ποντάροντας στη δημιουργία ανισορροπίας στα καρέ του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας δύο φορ στην καρδιά αμύνης του ΠΑΣ σημαδεύοντας το ρολάρισμα Ιωαννίδη-Σποράρ και την καλή αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί μια χαρά σε όσα ματς βρέθηκαν μαζί (με Παναιτωλικό, Ατρόμητο) με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να σπείρει ανησυχία στα μπακ με μια πιο επιθετική συμπεριφορά των παικτών του που είχαν προλάβει να τρομάξουν τους αντιπάλους με τον τρόπο που άλλαζαν (κινηματογραφικά) τη μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αμα κυνηγάς τους πράσινους με την γλώσσα έξω κι όσο περνά η ώρα οι δυνάμεις λιγοστεύουν, είναι μια καλή στιγμή να πιέσεις στο έπακρο περνώντας κι άλλο στράικερ στο γήπεδο.

Ο κόουτς δεν είναι υπέρμαχος του 4-4-2, το δίδυμο κυνηγών για εκείνον μοιάζει περισσότερο με τρικ ανάγκης παρά συνειδητή επιλογή που αποτελεί απόσταγμα βαθιάς σκέψης.

Οι αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΣ είχαν δώσει εξαρχής σήμα ότι η είσοδος κι άλλου φορ ήταν επιτακτική αφού ο γηπεδούχος δεν μπορούσε να ελέγξει την κίνηση προς την εστία του. Δικαιώθηκε ο προπονητής με την είσοδο του Σλοβένου φορ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News