Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η πιο σωστή επιλογή στο βασικό σχήμα

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έπαιξε βασικός!

Πολύ καλός ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην Ήπειρο. Σύγχρονο μπακ, με επιθετικές αρετές και 15 χρόνια καλού ποδοσφαίρου μπροστά του ο 20χρονος.

Ο Παναθηναϊκός με τον νεαρό στο βασικό του σχήμα έκανε μια επιλογή στη σωστή κατεύθυνση η οποία περιέχει πολλά από εκείνα τα συστατικά τα οποία χαρακτηρίζουμε ως “πυξίδα” στην αγορά.

Ένα παιδί νέο, φιλόδοξο, με σωστή νοοτροπία, κίνητρο και δίψα για να αποδείξει και κυρίως ένας αθλητής που έχει δεσμευτεί με το άθλημα δουλεύοντας μανιωδώς για την ανάπτυξη του.

Τέτοιοι παίχτες είναι πιθανόν να δυσκολευτούν αρχικά κατά τη μετάβαση τους σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όμως μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα όταν συνήθως στο δεύτερο μισό της σεζόν αρχίζουν να αναπτύσσουν τα χαρακτηριστικά τους εντός του καινούργιου πλαισίου που θέτει ο προπονητής.

Ο Γιώργος έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει και ναι, ίσως οι πράσινοι χρειάζονται έναν πιο έτοιμο παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει άμεσα πυλώνα στο παιχνίδι τους. Όμως εδώ ξεκινάει όλο το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να βελτιώσει και να αναπτύξει παιδιά όπως ο νεαρός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News