Έξαλλος ο Βαρούχας για το πέναλτι: «Δε γίνεται ο διαιτητής να μην...» (vid)

Έξαλλος ο Βαρούχας για το πέναλτι: «Δε γίνεται ο διαιτητής να μην...» (vid)

Με εύστοχο πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και διατήρησε τους «πράσινους» στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, έφυγαν με το «διπλό», σταματώντας το αρνητικό σερί τους στα Ιωάννινα, όπου δεν είχαν νικήσει από το 2016.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουρμπέλης ανατράπηκε από τον Μορέιρα, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να υποδεικνύει πέναλτι έπειτα από κλήση του VAR για να τσεκάρει τη φάση σε in field review και να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ευστόχησε, κάνοντας το 1-0 και χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό μία υπερπολύτιμη νίκη.

O Παναγιώτης Βαρούχας ήταν ξεκάθαρος για τη φάση. Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News