ΠΑΣ Γιαννινα - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/1

Ο τίμιος στρατιώτης του Παναθηναϊκού!

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 18ης αγωνιστικής της Super League

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα! Παραδοσιακά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δυσκολεύει τους «πράσινους» και το παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Η ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» ήρθε σ’ ένα ματς που οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Μάλιστα, το δοκάρι στο πλασέ του Ιωαννίδη στέρησε από τους «πράσινους» την ισοπαλία. Το «τριφύλλι» παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πλέον νιώθει καυτή την «ανάσα» της ΑΕΚ που πλησίασε στους 4 βαθμούς, ενώ στο -7 βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκό νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Βόλο με σκόρερ τους Τσέριν και Σπόραρ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και περιμένει από τους παίκτες του να φορτσάρουν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός.

«Έπρεπε να παίξουμε με σοβαρότητα και το κάναμε. Έχουμε σε μικρό διάστημα δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε με χρόνο παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, είμαστε κάτοχοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Ωστόσο προέχει το παιχνίδι με το ΠΑΣ πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς».

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τη νίκη στους Ζωσιμάδες δεν περιλαμβάνει τον Τσέριν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα ξεκινήσουν βασικοί στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης Σπόραρ και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση και πίσω τους θα βρεθούν οι Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος.

Στην άμυνα ο Μάγκνουσον δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού και η πιο πιθανή τετράδα είναι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κώτσιρας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λάζλο Κλάινχαϊσλερ δεν θα χρησιμοποιηθεί, αφού με μόλις δύο προπονήσεις δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News