Παναθηναϊκός: Βρέθηκε ο εκλεκτός, κλείνει η τρίτη μεταγραφή
Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει με γοργούς ρυθμούς πλέον και οι πράσινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμα μία μεταγραφή τους, η οποία θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω σε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βγει τον καταλληλότερο, ο οποίος θα ενισχύσει και την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός φέτος επιθυμεί να κάνει πρωταθλητισμό αλλά και υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στο Κύπελλο Ελλάδος.
Μάλιστα, οι πράσινοι έχουν βρει τον βασικό παίκτη για τα εξτρέμ, ο οποίος θα καλύψει και το κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει τον εκλεκτό για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ο οποίος είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής όπως και ο Ουριέλ Αντούνα που πλέον δεν απασχολεί το σύλλογο.
Από εκεί και πέρα αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι καθόλου απίθανο ακόμα μία μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Τιμοτέους Πούχατς και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ να κλείσει κι επίσημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετέωρος ο Μπενίτεθ - Η τελική απόφαση στον Αλαφούζο, μιλάει με άτομα στην ομάδα»
- Γιαννακόπουλος για τη γούρικη φανέλα: «Δεν αστειεύομαι…» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τρεις σίγουρες αλλαγές στην ενδεκάδα - Η διάταξη με Πλζεν
- Φωτογραφίες: Τι σηματοδοτεί η τελευταία κίνηση του Γιαννακόπουλου
- Καρπετόπουλος: «Αυτό είναι το χειρότερο με Μπενίτεθ - Δεν έχουν νόημα οι κραυγές διώξτε τον»