Αποκλειστικά από τη Θύρα 13 τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με Βόλο!
Ο Παναθηναϊκός έχει προμηθευτεί εισιτήρια και για το αυριανό (11/01) ματς του Κυπέλλου, των οποίων η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 13 στο Βόλο.
Όπως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, έτσι και στο αυριανό (11/01) για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του στον Βόλο.
Προφανώς όχι στον βαθμό που καταγράφηκε στην αναμέτρηση της Super League, όταν περίπου 15.000 φίλοι του «τριφυλλιού» έκαναν το Πανθεσσαλικό στάδιο… Λεωφόρο.
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει εισιτήρια και για τον νέο αγώνα του με την ομάδα της Μαγνησίας.
Εισιτήρια των οποίων η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 13 στον Βόλο, όπως έγινε σήμερα (10/01) γνωστό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Μπόνγκα στον Παναθηναϊκό
- Μπαμ μπουμ! Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπόνγκα, ποτέ έρχεται στην Αθήνα
- Προανήγγειλε βόμβες ο Γιαννακόπουλος: «Μπορεί να έχουμε τρία και τέσσερα μπαμ σήμερα»
- Παναθηναϊκός: «Νέα ομάδα από την Τουρκία για τον Τζέντι Όσμαν»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που μπορεί να γίνει έκπληξη στα χέρια του Νίστρουπ