Καρπετόπουλος: «Δε χρειάζονται πιέσεις και υποδείξεις στον Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές»

Άξιοι της μοίρας μας, αν χαθεί το «πρόζεκτ Γιοβάνοβιτς»!

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη λανθασμένη κριτική που ο ίδιος δέχεται επειδή καθυστερεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός καθυστερεί για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο να κάνει τις κινήσεις του παρά το γεγονός ότι τις έχει μεγάλη ανάγκη. Όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μια συγκεκριμένη τακτική και δεν πρόκειται να την αλλάξει ό,τι και να λέει ο καθένας.

Μάλιστα ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» στάθηκε στο γεγονός, ότι ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γι’ αυτό το λόγο δε χρειάζονται υποδείξεις και πιέσεις για τις κινήσεις που χρειάζονται.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«H άνοδος της ΑΕΚ οφείλεται σε τρεις τουλάχιστον λόγους. Η ΑΕΚ έχει έδρα. Ο δεύτερος λόγος είναι η καλύτερη συμπεριφορά που έχει φέτος στα ντέρμπι. Ο τρίτος (και ίσως ο σημαντικότερος) είναι το παιχνίδι της: Η ΑΕΚ παίζει σαν υποψήφια πρωταθλήτρια – αγαπάει την πρωτοβουλία, πρεσάρει, δημιουργεί κι έχει ένα παιχνίδι που ταιριάζει στους πολλούς επιθετικούς της.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρώτα απ’όλα κάτι που δεν έχουν οι άλλοι: παραπάνω βαθμούς. Όλοι υπογραμίζουν την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά δεν χρειάζονται ούτε πιέσεις στον Γιοβάνοβιτς να κάνει γρήγορα μεταγραφές, ούτε υποδείξεις: Ο Ιβάν έχει αποδείξει ότι ξέρει τι θα πει πρωταθλητισμός και πως γίντεαι.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να διαχειριστεί μία κρίση αποτελεσμάτων. Η ομάδα του δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά: Κατά την γνώμη μου χρειάζεται απλά να ξαναβρεί αγωνιστική ένταση και τρεξίματα. Έχασε στο ντέρμπι, αλλά όχι επειδή υπέφερε από την ΑΕΚ: Σε τρεις φάσεις κρίθηκαν όλα. Αν αγωνιστεί έτσι στα ντέρμπι που έρχονται, δεν είναι δεδομένο πως θα ηττηθεί. Ίσα – ίσα. Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οι μικρότεροι. Αλλά λύνεται και ευκολότερα νομίζω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr