«Απορρίφθηκε τρίτη πρόταση για Αντούνα - Ξενερωμένος, πώς αντέδρασε ο παίκτης»

Πεπεισμένος ο Αντούνια πως θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Τι ζήτησε

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κρουζ Αζούλ για την μεταγραφή του Αντούνα.

Σύμφωνα με το ESPN, η μεξικάνικη ομάδα απέρριψε την πρώτη πρόταση ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων καθώς και την δεύτερη ύψους 4 εκατ. για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Την Παρασκευή 6/1 οι Πράσινοι επέστρεψαν με την τρίτη τους πρόταση η οποία περιλάμβανε ένα μικρό ενοίκιο για τώρα και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5 εκατ. το καλοκαίρι όμως απορρίφθηκε και αυτή.

Την ίδια ώρα, ο Αντούνα είναι φανερά ενοχλημένος με τις κινήσεις της ομάδας του και έχει μειώσει τις επιδόσεις του στις προπονήσεις.

Όπως λέγεται στο Μεξικό, έχει πάψει να είναι χαμογελαστός και αστείος ενώ δεν τελείωσε δύο προπονήσεις λόγω μυϊκής υπερφόρτωσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις την ερχόμενη βδομάδα με την Κρουζ Αζούλ να ζητάει πλέον τουλάχιστον 6 εκατ. ώστε να συναινέσει στην μεταγραφή.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Με όλα τα διαθέσιμα όπλα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή επέστρεψε τόσο ο Ρούμπεν Πέρεθ, που ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που είχε πάρει άδεια, καθώς η γυναίκα του έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Κατά τα άλλα ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στα χαφ επιστρέφει ο Ρούμπεν και θα έχει δίπλα του τον Τσέριν. Το πιθανότερο είναι ο τρίτος στη μεσαία γραμμή να είναι ο Μπερνάρ.

Αν ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Κουρμπέλη, τότε ο Βραζιλιάνος θα πάει στο αριστερό άκρο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει έξω ο Βέρμπιτς.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα για το συγκεκριμένο δίλλημα του Γιοβάνοβιτς. Δεξιά θα είναι ο Παλάσιος και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σπόραρ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr