Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ
Με όλα τα διαθέσιμα όπλα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.
Στην αποστολή επέστρεψε τόσο ο Ρούμπεν Πέρεθ, που ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που είχε πάρει άδεια, καθώς η γυναίκα του έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί.
Κατά τα άλλα ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.
Αναφορικά με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στα χαφ επιστρέφει ο Ρούμπεν και θα έχει δίπλα του τον Τσέριν. Το πιθανότερο είναι ο τρίτος στη μεσαία γραμμή να είναι ο Μπερνάρ.
Αν ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Κουρμπέλη, τότε ο Βραζιλιάνος θα πάει στο αριστερό άκρο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει έξω ο Βέρμπιτς.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα για το συγκεκριμένο δίλλημα του Γιοβάνοβιτς. Δεξιά θα είναι ο Παλάσιος και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα με Αστέρα
- Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Μαυροπάνος – Τα 25 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός»
- «Μια ανάσα από τον Γκασαμά ο Παναθηναϊκός - Η εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά το deal»
- Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα: Η ώρα και το κανάλι (17/10)
- Παναθηναϊκός, αλγόριθμος: Νέα πρόβλεψη για το Conference – Οι πιθανότητες κατάκτησης!