Παναθηναϊκός: Εκεί «στέλνουν» τον Κλαϊνχάισλερ! (pic)

Παναθηναϊκός: Εκεί «στέλνουν» τον Κλαϊνχάισλερ! (pic)

Μπορεί να κυκλοφορεί η πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Λάσλο Κλαϊνχάισλερ, ωστόσο, σε πασίγνωστη σελίδα θεωρούν σχεδόν… «κλειδωμένη» την επόμενη ομάδα του Ούγγρου και δεν είναι το Τριφύλλι.

Στη σελίδα Transfermarkt αναφέρεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το ισχυρό ποσοστό μεταγραφής 80% ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κλαϊνχάσιλερ.

Βέβαια, εφόσον δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές, μπορούν τα πάντα να συμβούν το επόμενο διάστημα…

Ωστόσο, φαίνεται πως οι Κροάτες έχουν κάποιο προβάδισμα για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή από την Όσιγιεκ.




Ο Κλαϊνχάισλερ έχει 44 συμμετοχές με την Εθνική Ουγγαρίας για 3 γκολ. Στο κοντινό παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού φόρεσε ο Ούγγρος Νάγκι.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Εκεί «στέλνουν» τον Κλαϊνχάισλερ! (pic)

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News