Διούδης: «Ο κόσμος έχει παρανοήσει...»

Ο Διούδης επιμένει... Παναθηναϊκά - Η κίνηση όλο νόημα (pic)

Ο Σωκράτης Διούδης δημοσίευσε ένα αινιγματικό ποστ στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ανέβασε μία φωτογραφία η οποία έλεγε:

«Γνωρίζετε ότι πάντα θεωρούσαν τρελούς τους λογικούς ανθρώπους σε ένα κόσμο που έχει παρανοήσει;»

Δείτε παρακάτω το ποστ:

Διούδης: «Ο κόσμος έχει παρανοήσει...»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι λόγοι που τον ήθελε σαν… παλαβός ο Ιβάν!

Ωραία η μπαλιά που έκοψε στα δύο την άμυνα του Λεβαδειακού του Χορντούρ Μάγκνουσον, έτσι;

Ο Ισλανδός μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα στο αμυντικό κομμάτι κι εκεί πρέπει να εστιάσει ο ίδιος.

Όμως η ικανότητα του να μετατρέπει άμεσα την άμυνα σε επίθεση πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί.

Το υπέροχο χτύπημα φάουλ με τον Ατρόμητο, η εξαιρετική μπαλιά στον Σποράρ τις προάλλες φανερώνει παίκτη με καλή τεχνική κατάρτιση για στόπερ.

Ανάλογης υφής είναι κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, πάνε πολλά χρόνια από τότε που το κλαμπ είχε στα μετόπισθεν μπακ που ξέρουν τα μυστικά της μπάλας.

Απλά έχουμε την εντύπωση ότι ο Σκανδιναβός πρέπει να γίνει περισσότερο…κακός στο τερέν.

Γενικά σου φέρνει τραπέζι ένα καλό φυσικό/αθλητικό πακέτο: Μέγεθος, όγκο, άλματα, athleticism, κίνηση χαφ στο γήπεδο.

Η ικανότητα του να επηρεάσει το παιχνίδι προσφέροντας διαφορετικά πράγματα από διαφορετικές θέσεις είναι σημαντική και ξεκλειδώνει πόρτες στο playbook του Ιβάν ο οποίος ήθελε τον Μάγκνουσον σαν παλαβός το καλοκαίρι.

Βλέπουμε γιατί…

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέρσι τέσσερις, φέτος ένας!

Ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να μιμηθεί τον περσινό του εαυτό στα πλέι-οφ αρματώνοντας το ρόστερ του με τον τρόπο που είναι ενδεδειγμένος και δοκιμασμένος.

Πέρσι με περίσσια μπαλαδόρων κεντρικών μέσων και Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη στις εφεδρείες, ο Ιβάν (εκμεταλλευόμενος και την φόρμα των εξτρέμ του) έδεσε τον ανταγωνισμό κόμπο, κερδίζοντας εκτός από το κύπελλο και τις εντυπώσεις έστω κι αν τερμάτισε…5ος!

Η περσινή extra season πρέπει να λειτουργήσει ως μάθημα, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τριφύλλι χρειάζεται να φέρει καλούς παίκτες τον Ιανουάριο ώστε αργότερα να παίξει «πάνω στο βάθος» του, λανσάροντας ένα πιο aggressive στυλ παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του χορταριού το οποίο θα απαιτεί μεγαλύτερο rotation δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς να αξιοποιήσει των πληθώρα εναλλακτικών βάζοντας αυτό το συν στο γκαζόν.

Η σύνθεση της γραμμής των μέσων την χρονιά 2021-2022 μπορεί να αποτελέσει οδηγό.

Σήμερα λείπει το βαρβάτο οκτάρι, ρόλο που έπαιζε άψογα πέρσι ο Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ μπορούσαν να σταθούν εκεί ΚΑΙ ο Γκασίνοβιτς ΚΑΙ ο Μαουρίσιο ΚΑΙ ο Αλεξανδρόπουλος.

Εκεί που είχες τέσσερις άσους, τώρα έχεις μόνο τον Ανταμ Τσέριν κι αυτό τα λέει όλα για το τι πρέπει να συμβεί ως το τέλος του μήνα.

Μείγμα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανοίγει τη γκάμα επιλογών αναφορικά με πιθανούς συνδυασμούς κάθε στιγμή και κάνει πιο ήρεμο τον εκάστοτε προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News