Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέρσι τέσσερις, φέτος ένας!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα! Τα σχόλια περιττά...

Ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να μιμηθεί τον περσινό του εαυτό στα πλέι-οφ αρματώνοντας το ρόστερ του με τον τρόπο που είναι ενδεδειγμένος και δοκιμασμένος.

Πέρσι με περίσσια μπαλαδόρων κεντρικών μέσων και Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη στις εφεδρείες, ο Ιβάν (εκμεταλλευόμενος και την φόρμα των εξτρέμ του) έδεσε τον ανταγωνισμό κόμπο, κερδίζοντας εκτός από το κύπελλο και τις εντυπώσεις έστω κι αν τερμάτισε…5ος!

Η περσινή extra season πρέπει να λειτουργήσει ως μάθημα, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τριφύλλι χρειάζεται να φέρει καλούς παίκτες τον Ιανουάριο ώστε αργότερα να παίξει «πάνω στο βάθος» του, λανσάροντας ένα πιο aggressive στυλ παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του χορταριού το οποίο θα απαιτεί μεγαλύτερο rotation δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς να αξιοποιήσει των πληθώρα εναλλακτικών βάζοντας αυτό το συν στο γκαζόν.

Η σύνθεση της γραμμής των μέσων την χρονιά 2021-2022 μπορεί να αποτελέσει οδηγό.

Σήμερα λείπει το βαρβάτο οκτάρι, ρόλο που έπαιζε άψογα πέρσι ο Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ μπορούσαν να σταθούν εκεί ΚΑΙ ο Γκασίνοβιτς ΚΑΙ ο Μαουρίσιο ΚΑΙ ο Αλεξανδρόπουλος.

Εκεί που είχες τέσσερις άσους, τώρα έχεις μόνο τον Ανταμ Τσέριν κι αυτό τα λέει όλα για το τι πρέπει να συμβεί ως το τέλος του μήνα.

Μείγμα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανοίγει τη γκάμα επιλογών αναφορικά με πιθανούς συνδυασμούς κάθε στιγμή και κάνει πιο ήρεμο τον εκάστοτε προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Βέργης: «Ποιος και πώς θα νικήσει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης μίλησε για τον αυριανό πολύ μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στη livesport:

«Θεωρητικά, στο ντέρμπι περιμένουμε «επιθετικότητα της ΑΕΚ» και επιδίωξη του Παναθηναικού να το ελέγξει με το γνωστό κοντρόλ παιχνίδι του. Εκτιμώ, πάντως, ότι ο νικητής (αν υπάρξει) θα βγει μέσα από την αξιοπιστία της άμυνάς του.

Πριν από τα Γιάννενα, η ΑΕΚ είχε την καλύτερη του πρωταθλήματος. Μόνο εύκολο δεν είναι για μία ομάδα να προσπαθεί να νικήσει, εκτός από τον αντίπαλο, και το δικό της «δεύτερο μισό»!

Από την άλλη, ο Παναθηναικός γνωρίζει ότι στην «OPAP Arena» η ομάδα του Αλμέιδα βγάζει… φωτιές από παντού, οπότε η δική του ανασταλτική λειτουργία συνολικά θα παίξει κομβικό ρόλο.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο για δύο άμυνες των 6 και 7 γκολ παθητικό αντίστοιχα, δεν είναι καθόλου εύκολο (ούτε πολύ πιθανό ένθεν κακείθεν) το «μηδέν». Αν κάποια ομάδα το πετύχει, τότε θα απογειώσει τις πιθανότητές της για νίκη.»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News