Παναθηναϊκός: Το μεγάλο δίλημμα στην ενδεκάδα για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο δίλημμα στην ενδεκάδα για ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει πολύ αυτές τις μέρες στο κομμάτι της τακτικής, με σκοπό να παρατάξει μια ομάδα που θα εξουδετερώσει όλα τα ατού του αντιπάλου και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ.

Στα χαφ επιστρέφει ο Ρούμπεν ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Τσέριν. Το πιθανότερο είναι ο τρίτος στη μεσαία γραμμή να είναι ο Μπερνάρ.

Αν ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Κουρμπέλη, τότε ο Βραζιλιάνος θα πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει έξω ο Βέρμπιτς. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο για το συγκεκριμένο δίλλημα του Γιοβάνοβιτς.

Τέλος, στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Παλάσιος και στην κορυφή θα παίξει ο Σπόραρ.

Ραπτόπουλος: «Βλέπω νίκη της ΑΕΚ από το ημίχρονο»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος έκανε την δική του πρόβλεψη για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ενώ η ΑΕΚ έχει ψηλώσει πολύ.»

«Βλέπω την ΑΕΚ να κερδίζει από το ημίχρονο καθώς πιστεύω ότι θα βρει ένα γκολ νωρίς μέσα από την πίεση  και στην συνέχεια θα το διαχειριστεί σωστά.»

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στο 7:55 του βίντεο:

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται και με τις ανανεώσεις παικτών εκτός από τις μεταγραφές.

Οι Πράσινοι ανανέωσαν και επίσημα τα συμβόλαια των Ρούμπεν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ και ο επόμενος που θα κληθεί να ανανεώσει είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με του ιθύνοντες της ομάδας και υπάρχει αμοιβαία θέληση και από τις δύο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Έτσι, μετά το αγώνα με την ΑΕΚ θα υπάρξει η τελική επαφή του Παναθηναϊκού με τον Κουρμπέλη ώστε ο Έλληνας χαφ να συνεχίσει να φοράει τη πράσινη φανέλα.

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης- κλειδί με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της σεζόν.

Οι Πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό όμως καλούνται να αντιδράσουν και να πάρουν αποτέλεσμα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ελλάδα.

Το μεγάλο ατού του Τριφυλλιού αύτη την περίοδο δεν είναι άλλος από τον Μπερνάρ.

Ακόμα και στους αγώνες με τους Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό όπου ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση, ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε και ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Ο Μπερνάρ έχει προσαρμοστεί πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες αρμοδιότητες μαζί με τον Πέρεθ και δείχνει τρομερή θέληση και αφοσίωση.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γεγονός ότι θα έχει τον Βραζιλιάνο σε πολύ καλή κατάσταση σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News