Παναθηναϊκός: Ο παίκτης- κλειδί με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Όλο και καλύτερος στη συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της σεζόν.

Οι Πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό όμως καλούνται να αντιδράσουν και να πάρουν αποτέλεσμα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ελλάδα.

Το μεγάλο ατού του Τριφυλλιού αύτη την περίοδο δεν είναι άλλος από τον Μπερνάρ.

Ακόμα και στους αγώνες με τους Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό όπου ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση, ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε και ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Ο Μπερνάρ έχει προσαρμοστεί πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες αρμοδιότητες μαζί με τον Πέρεθ και δείχνει τρομερή θέληση και αφοσίωση.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γεγονός ότι θα έχει τον Βραζιλιάνο σε πολύ καλή κατάσταση σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος σύμμαχος για τη μεταγραφή Αντούνα

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κρουζ Αζούλ έχουν παγώσει τις τελευταίες μέρες καθώς οι Μεξικανοί προσπαθούν να καρπωθούν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού είναι 1 εκατ. ευρώ για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και 4 εκατ. ευρώ υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν διαμηνύσει σε αυτούς της Κρουζ Αζούλ ότι θα περιμένουν την απάντηση της τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αν αυτή δεν έρθει τότε οι Πράσινοι δεν θα ασχοληθούν άλλο με τον Αντούνα και θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου εξτρέμ.

Από την πλευρά του ο 25χρονος γνωρίζει για τις ενέργειες της ομάδας του και πιέζει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όντας ο μεγάλος σύμμαχος των Πρασίνων σε αυτή την υπόθεση.

Ο Μεξικανός διεθνής δήλωσε μάλιστα τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στη πρεμιέρα της Κρουζ Αζούλ στο μεξικάνικο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Τιχουάνα.

Το επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας του έκανε λόγω για μυϊκή υπερφόρτωση του παίκτη ο οποίος γυμνάζεται μόνος του και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Όμως οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κρουζ Αζούλ αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.

Μάλιστα, και ο μάνατζερ του μίλησε με του ιθύνοντες του μεξικάνικου Συλλόγου και μετέφερε το αίτημα του πελάτη του.

Αρχικά, η Κρουζ Αζούλ δεν έδειξε να ακούει την θέληση του παίκτη και τόνισε ότι θέλει 6,5 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης για να συναινέσουν στην μεταγραφή.

Πάντως, το Elite Sport Management που εκπροσωπεί τον Αντούνα είναι από τα μεγαλύτερα γραφεία στο Μεξικό και έχει μεγάλη δύναμη.

Έτσι, μπορεί να διεκδικήσει μία ευνοϊκή συμφωνία και να βοηθήσει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει μέσα στο επόμενο 24ωρο καθώς οι Πράσινοι βιάζονται και ο χρόνος για μεταγραφές έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News