Τσουκαλάς: «Παναθηναϊκοί γελάει ο κόσμος με τη μπάλα που παίζετε - 2 βαθμούς στα επόμενα ματς»

Τσουκαλάς: «Παναθηναϊκοί γελάει ο κόσμος με τη μπάλα που παίζετε - 2 βαθμούς στα επόμενα ματς»

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία, είναι πρώτος και με διαφορά, αλλά ο Τάκης Τσουκαλάς θεωρεί πως αυτό θα ανατραπεί!

Οπως είπε: «Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός».

Σημείωσε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του και για αυτό θα χάσει αρκετούς βαθμούς!

Δείτε όσα… μάντεψε:

Παναθηναϊκός: Να σπάσει το «ψυχολογικό τείχος» 

Ελπίζουμε η νίκη στη Βοιωτία να σπάσει το «ψυχολογικό τείχος» που δημιουργήθηκε στην ομάδα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο τέλος του 2022.

Το παραλίγο γκολ του Πούχατς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και κυρίως η ήττα της ΑΕΚ στην Ήπειρο στη παρούσα φάση συνεισφέρουν αρκετά ώστε το σύνολο να ξεμπλοκάρει.

Άκουσαν πολλά παίκτες και προπονητής τις τελευταίες μέρες λες κι ήταν άλλοι εκείνοι που έφεραν το κλαμπ 8 πόντους απόσταση από τον δεύτερο ή λες κι απαγορεύεται στο ποδόσφαιρο να περάσεις μια άσχημη περίοδο όπου δεν μπορείς να φτάσεις στο πικ της απόδοσής σου.

Όσο δυσκολεύεται να σκοράρει ο Κυπελλούχος πρέπει να βρει λύσεις μέσα από την άμυνα του, παράγοντας περισσότερο μέσα από καταστάσεις που δημιουργούνται από αυτή.

Στον πρώτο γύρο όταν οι πράσινοι πίεζαν στη μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας έδιναν μια πρώτη γεύση από το ποδόσφαιρο που προσδοκούμε να δούμε από αυτό το σύνολο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ειδικά όταν φορμαριστούν και οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί του κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News