ΑΕΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/1)

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming |  AEK – Panathinaikos Live Streaming: Το προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής είναι παράλληλα και το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής στη Super League, αφού θα καθορίσει την κατάσταση και τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (08/01, 19:30)! Οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στη μάχη για την κορυφή. Η διαφορά άνοιξε και πάλι στους επτά βαθμούς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού και την απρόσμενη ήττα που υπέστη η ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η νίκη πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για αμφότερες. Για τους γηπεδούχους, ώστε να πλησιάσουν στους τέσσερις και να βάλουν φωτιά στη μάχη για το πρωτάθλημα. Και για τους φιλοξενούμενους, που θα πάνε στους δέκα βαθμούς και θα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Η ισοπαλία αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της συνέχειας. Βέβαια σε αυτό το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο, αφού η διαφορά θα παραμείνει σε επίπεδα ασφαλείας.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε φανερά κατώτερη των προσδοκιών στα Γιάννενα. Η αμυντική λειτουργία ήταν πολύ κακή, ενώ δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες, ακόμη και να γυρίσει το ματς. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Αργεντίνος.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει την ήττα. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ αλλά κάναμε λάθη που είχαμε μιλήσει πριν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα επανήλθε στην κατάσταση των προηγούμενων ματς, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».Super League Ελλάδα Live Streaming

Πάντα ουσιαστικός ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε στη Λιβαδειά με 1-0 τους γηπεδούχους, όμως δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός.

«Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε περισσότερα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τις λύσεις και τι πρέπει να κάνουμε για να γυρίσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Το μόνο καλό σημείο ίσως ήταν μετά το γκολ που είχαμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα για να πετύχουμε και το δεύτερο».

Στα αγωνιστικά νέα, εκτός αποστολής για την ΑΕΚ είναι οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι. Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Λάζαρος Ρότα, που τρέχει να προλάβει. Στον Παναθηναϊκό απουσιάζουν οι «βαριά» τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ, και Γκάνεα. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Καμπετσής.Panathinaikos Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ανάμεικτα συναισθήματα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στάθηκε στη νίκη, ενώ μίλησε και για την απόδοση του Μπερνάρ. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Δύσκολη νίκη χωρίς καλή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν χρόνο για ανάπτυξη, δεν είχαμε συνεργασίες. Το μόνο καλό σημείο ίσως ήταν μετά το γκολ που είχαμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα για το δεύτερο. Κι όταν έχουμε ένα σκορ με 1-0 και δεν μπορούμε εμείς σαν ομάδα που έχουμε διαφορά ποιότητας να δημιουργήσουμε, υπάρχουν στιγμές που μπορείς να απειληθείς. Σημαντική νίκη όμως, αν αναλογιστούμε πως είχαμε δύο ισοπαλίες συνεχόμενες».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς: «Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε περισσότερα. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τις λύσεις και τι πρέπει να κάνουμε για να γυρίσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να κρατήσει για μεγάλη περίοδο ίδια συμπεριφορά και επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Θα το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές για να βρούμε λύσεις. Υπάρχει και πίεση όσο προχωρά το πρωτάθλημα».

Την απόδοση του Μπερνάρ: «Οσο περνάνε οι αγωνιστικές ο Μπερνάρ είτε αγωνίζεται στον άξονα, είτε αριστερά, όλο και περισσότερο έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας. Τον τρόπο παιχνιδιού, την αποφασιστικότητα και να μην έχουμε απόσταση στις γραμμές. Καλύτερη κυκλοφορία και πιο εύκολη ανάπτυξη. Εδώ που βρίσκεται η ομάδα, βρίσκεται δίκαια. Κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για τον Βέρμπιτς που επέστρεψε και έβαλε και το γκολ της νίκης: «Σημαντικός ο Βέρμπιτς, έβαλε το γκολ και έκρινε το παιχνίδι. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα στην προετοιμασία. Μετά τον Βόλο είχε χάσει 7-8 μέρες από τις προπονήσεις. Περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν. Κάθε γκολ ή συμμετοχή στο γκολ βελτιώνει και τη δική του αυτοπεποίθηση».

Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα

Ηρεμία ζήτησε μετά την ήττα στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Να ευχηθώ πρώτα σε όλους μία καλή χρονιά. Οι ήττες δεν θα έπρεπε να δημιουργούν ανησυχία. Όπως αντιστοίχως στις νίκες ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα είναι καλά, ότι όλα είναι έτοιμα. Και οι ήττες δείχνουν πάντα την πραγματικότητα. Απόψε, υπήρξαν πολλά πράγματα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για τα λάθη που κάναμε πριν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν ένα 4-2 ή 4-3 για εμάς.

Η πραγματικότητα σου δείχνει ότι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 2-0 εις βάρος μας. Η ομάδα μας δεν έκανε συνήθως τα πράγματα που κάνει. Δεν ήμασταν ακριβείς σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Γνωρίζαμε κάποια πλεονεκτήματα σε ατομικά χαρακτηριστικά παικτών του αντιπάλου που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν κάναμε αυτά που λέγαμε. Γνωρίζαμε τον χρόνο που θα είχαμε φτάσει για να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έφτασε εμάς, λόγω των δικών μας λαθών, με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Ο αντίπαλος έμεινε πίσω και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα κλείστηκε καλά ο αντίπαλος και έδιωχνε τη μπάλα όπως μπορούσε. Για μένα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή κανείς δε σου χαρίζει τίποτα.

Όταν κερδίζεις έχει μεγάλη αξία, γιατί κυνηγάς τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο αν περιμένεις κάποιος να σου χαρίσει κάτι δεν πρόκειται να συμβεί. Το ματς ήταν πολύ… μαζεμένο. Λίγος ο χρόνος παιχνιδιού, γιατί η μπάλα σταματούσε, αντί να κυλάει. Απόψε παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Που είναι ο κόσμος μας». Παθηναικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Το μήνυμα του Πινέδα

Το δικό του μήνυμα μετά την γκέλα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ (2-1) έστειλε με ανάρτησή του στα social media ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ, έγραψε στο Instagram, πως αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίζουν τη δουλειά, την ώρα βεβαίως που μπροστά είναι πλέον το πολύ σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Αγιά Σοφιά.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/8_1_2023_19_30_aek_panathinaikos/47-1-0-28234

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News