Παναθηναϊκός: Δύο επιστροφές ενόψει ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Οι πράσινοι σήμερα έχουν ρεπό, ωστόσο χθες προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να ανεβάζει στροφές.

Ο Σλοβένος εξτρέμ του τριφυλλιού, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο στο ματς με τον Βόλο και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο Βέρμπιτς κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα και χθες έβγαλε μεγάλο μέρους του προγράμματος, με την προπόνηση να έχει πιο υψηλή ένταση από αυτή της Παρασκευής.

Τις επόμενες δύο μέρες αναμένεται να κριθεί οριστικά η παρουσία του Σλοβένου εξτρέμ, με τις πιθανότητες να πάντως να είναι υπέρ του.

Από την άλλη ο Μπαρτ Σένκεφελντ που μπήκε από την Παρασκευή και αυτός στο πρόγραμμα πρόκειται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στον αγώνα με τους Κρητικούς.

Παναθηναϊκός: Μία καλή μεταγραφική ζαριά

Με τα «αν» προκοπή δεν βλέπεις στο ποδόσφαιρο αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός από το 15’ (με το δοκάρι στο σουτ του Παλάσιος) θα μπορούσε να σκέφτεται τα κάλαντα, την γαλοπούλα και την διαχείριση δυνάμεων ενόψει ΟΦΗ στο ματς που ακολουθεί τρεις μέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Έκατσε η κέντα να γίνουν μαζεμένα λάθη στο 84 (κακή εκτίμηση από τον Σποράρ που χαρίζει επίθεση στον γηπεδούχο, καθυστερημένη αντίδραση Μπρινιόλι στο σουτ του Αοσμαν) και να χάσεις δύο πόντους στο σπίτι της χειρότερης ομάδας της λίγκας.

Χωρίς Βέρμπιτς και Σποράρ πάντως, με τον Αϊτόρ μήνες παρκαρισμένο, με Ιωαννίδη (που τόσα έχει ακούσει) βασικό να κάνει άνω-κάτω τους Νικαιώτες και τον Μπερνάρ να συνδράμει φάνηκαν οι προδιαγραφές που έχεις να βάλεις «φωτιά» στο χορτάρι.

Κι ας δηλώνουν όλοι συνεπαρμένοι με το φανταστικό ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ.

Αρκεί να υπάρξει ακόμα μία καλή «ψαριά» στο μεταγραφικό παζάρι (από αυτές που έχουμε συνηθίσει επί Ιβάν), να παραμείνει ψύχραιμος ο οργανισμός από την γκρίνια που άρχισε να φουσκώνει στα social (τρέμουμε την ιδέα του τι θα διαβάσουμε αν έρθει η ΠΡΩΤΗ ήττα) και να χρησιμοποιηθεί η αμφισβήτηση των αντιπάλων ως κίνητρο για την συνέχεια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr