Μπαρτσελονα - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/12

Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη ανησυχία και ο Μπέικον

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 14ης στροφής της Euroleague

Με την Μπαρτσελόνα να είναι ξεκάθαρο φαβορί και τον Παναθηναϊκό αουτσάιντερ διεξάγεται η αναμέτρηση στο «Palau Blaugrana», για τη 14η στροφή της Euroleague επιφυλάσσει συγκινήσεις. Οι Καταλανοί ανήκουν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όμως ακόμα δεν τρομάζουν τους αντιπάλους τους. Την Τετάρτη νίκησαν στην Μονακό (63-69) πετυχαίνοντας μόλις 69 πόντους, ενώ στο τελευταίο εντός έδρας ματς ηττήθηκαν από τη Βιλερμπάν (74-75).

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός με 4 νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του και παλεύει πλέον όλα τα παιχνίδια. Το ίδιο θα κάνουν οι παίκτες του Ράντονιτς και μέσα στη Βαρκελώνη.

Σε επίπεδο προσώπων, στο επίκεντρο βρίσκονται Μίροτιτς και Μπέικον. Ο σταρ της «Μπάρτσα» επέστρεψε αγριεμένος και στο ματς με τη Μονακό πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Ο Μπέικον στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει κατά βούληση. Στη Βαλένθια πέτυχε 22 πόντους, με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ 31 π. και με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας 19 π. Μέσα στο «Palau Blaugrana» θα αναλάβει και πάλι επιθετικές πρωτοβουλίες.

Μπαρτσελονα-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Απέναντι στη Βαλένθια, οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κυνήγησαν, αλλά δεν πέτυχαν την ανατροπή. Οι Μπέικον και Γουίλιαμς με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα έφεραν τα πάνω κάτω και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Παναθηναϊκός προδόθηκε από τους ψηλούς του και κάποια άστοχα σουτ.

Οι Παπαγιάννης και Γκουντάιτις έμειναν σε ρηχά νερά και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με μόλις 8 πόντους και 4 ριμπάουντ. Αμφότεροι δεν έχουν δέσει και αυτός είναι και λόγος που η διοίκηση αναζητεί ενίσχυση στη θέση 5! Ο Ράντονιτς έκανε δικαίως λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου και στην αρχή του δεύτερου κάναμε πολλά λάθη. Στα τελευταία επτά λεπτά της κανονικής διάρκειας παίξαμε πολύ καλύτερα αμυντικά και είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε στο τελευταίο σουτ.

Στην παράταση επίσης χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη σε κάποιες λεπτομέρειες. Ένα άστοχο σουτ ή ένα χαμένο ριμπάουντ δεν μας το επέτρεψαν. Μας περιμένει δύσκολη παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η οποία ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News