Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/12)

Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Panathinaikos – Volos Live Streaming: Το χειμερινό διάλειμμα για το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο την Πέμπτη (17:30), στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοδοξούν, μετά το break για το Παγκόσμιο Κύπελλο, να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας. Και ενόψει της ρεβάνς να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Άλλωστε, στόχος τους είναι ως Κυπελλούχοι να υπερασπιστούν τα πρωτεία. Το «τριφύλλι» στη διακοπή μπήκε στη διαδικασία της χειμερινής προετοιμασίας και θέλησε να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Σέρβος προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στα φιλικά που έγιναν στην Κύπρο. Εκεί το σύνολό του πανηγύρισε δύο νίκες με Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1) και Νέα Σαλαμίνα (0-1). Ενώ έμεινε στην ισοπαλία με την Πάφο (2-2). Στο τελευταίο χρονικά φιλικό, με τη Νέα Σαλαμίνα ο Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για 70 λεπτά και με σκόρερ τον Σπόραρ να λύνουν τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των γηπεδούχων.

Η θετική παρουσία του Βέρμπιτς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της προετοιμασίας στην Κύπρο. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα κληθεί να αναλάβει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες, αφού δίχως τον Αϊτόρ και χωρίς μεταγραφική ενίσχυση έως τώρα, το βάρος πέφτει σε εκείνον. Στο μεταγραφικό τομέα έχουν οροθετηθεί οι στόχοι με τους «πράσινους» να εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς στην άμυνα. Αλλά και στη γραμμή κρούσης.

Πλην του Αϊτόρ και ο Γκάνεα έχει τεθεί «νοκ άουτ» για το επόμενο διάστημα, ενώ ο Ρούμπεν Πέρεθ ταλαιπωρήθηκε από ίωση και θεωρείται αμφίβολος.  Super League Ελλάδα Live Streaming

Αλλαγμένος και με αρνητική παράδοση ο Βόλος

Ο Βόλος στο πιο δυνατό τεστ που έδωσε στη διακοπή, νίκησε την περασμένη βδομάδα τη Λαμία με 3-1. Οι Βολιώτες σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα εμφανιστούν αλλαγμένοι. Αναμφισβήτητα η απώλεια του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος συνεχίζει στην ΑΕΚ, θα τους επηρεάσει μεσοεπιθετικά. Το κενό του Ισπανού καλύφθηκε από τον 24χρονο Αργεντινό, Έντσο Γκάγκι, ο οποίος αγωνιζόταν στην Chaco For Ever.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μια φορά φέτος. Συγκεκριμένα στο ματς του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην έδρα του Βόλου με σκορ 5-1 και πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Επίσης, την περασμένη σεζόν συγκρούστηκαν στην ίδια φάση του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 2-1 και στη ρεβάνς «κόλλησαν» στο 0-0.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Μίλησε ανοιχτά ο Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του με τα πράσινα, στην αλλαγή που έφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και στην βελτίωση του τριφυλλιού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Τα όνειρα που είχε πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό: «Είχα όνειρα, γνώριζα πως θα ήταν δύσκολο να μπω να παίξω κατευθείαν, αλλά σταδιακά κατάφερα να αγωνιστώ. Είναι κάτι που θες από πολύ μικρός να βρεθείς σε έναν μεγάλο σύλλογο, για να πλησιάσει η καριέρα σου σε ό,τι έχεις ονειρευτεί. Ήμουν στη Χαλκίδα με την οικογένειά μου και κάποια μέρα με ενημέρωσαν πως η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Δεν θυμάμαι αν τους κέρασα (γέλια). Παίζει και όχι (γέλια). Τους χρωστάω. Η πρώτη μου χρονιά άρχισε λίγο με άτυχες στιγμές, γιατί είχα κάποιους τραυματισμούς. Στην αρχή έπαιζα ως εξτρέμ. Επίσης, στη Β’ Εθνική έπαιζα λίγο πίσω από τον Βαγγέλη Μάντζιο και αριστερά. Ο Βαγγέλης ήταν δάσκαλος για μένα, είχε φοβερή τεχνική και προσπαθούσα να πάρω πράγματα από αυτόν. Είναι από τους καλύτερους Έλληνες φορ που έχουν περάσει».

Για το αν ήταν κακό το κλίμα στα αποδυτήρια με τον Μπόλονι: «Το κλίμα έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα. Τη χρονιά με τον κ. Μπόλονι δεν υπήρχαν τα αποτελέσματα που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό όταν υπάρχουν προβλήματα υπάρχει και γκρίνια. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, δεν είναι δουλειά του κάθε παίκτη να το κρίνει αυτό. Φυσικά κάθε παίκτης προτιμά να έχει η δική του ομάδα την κυριαρχία στα παιχνίδια. Αυτό δεν το κάναμε τότε, αλλά το κάνουμε τώρα με τον κ. Γιοβάνοβιτς. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να έρθει στη μέση της σεζόν, όπως ο κ. Μπόλονι, και να αλλάξει πολλά με παίκτες που δεν γνώριζε καλά. Ήθελε πιο πολύ τα αποτελέσματα, γι’ αυτό και όταν βάζαμε κάποιο γκολ, στη συνέχεια υποχωρούσαμε».

 

«Ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε τη νοοτροπία»

Αν υπήρχε πρόβλημα με τον βοηθό του Μπόλονι, τον Κουζνέτσοφ: «Εγώ δεν είχα κάποια ρήξη μαζί του, αλλά υπήρχαν παίκτες που είχαν κάποιες ρήξεις. Οι παίκτες κάποιες φορές βγάζουν αντίδραση, είναι ανθρώπινο».

Για τη συνεργασία με τον Πογιάτος: «Η αλήθεια είναι πως είχα τους τραυματισμούς τότε και δεν είχα εγκλιματιστεί. Η ομάδα περνούσε μια άσχημη περίοδο και είχαμε προβλήματα με τα αποτελέσματα και τον τρόπο που παίζαμε. Δεν ήταν ένα πολύ καλό διάστημα. Δεν ξέρω αν ο χρόνος θα έδειχνε κάτι διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή έπρεπε να γίνει μια αλλαγή. Ένας προπονητής που μπορεί να τα πάει καλύτερα ή χειρότερα σε μια διαφορετική ομάδα».

Το αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες πριν τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά είχα ακούσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Τον κ. Ανιγκό τον γνώριζα από τον Λεβαδειακό, με είχε βοηθήσει πολύ, αλλά δεν είχα ακούσει κάτι για τον Ολυμπιακό».

Για τη βελτίωσή του σε σχέση με πέρσι: «Βλέποντας τα παιχνίδια και αναλύοντας κάθε φάση καταλαβαίνεις πού πρέπει να βελτιωθείς. Βλέπω κι εγώ να εξελίσσομαι καθημερινά και δεν θέλω να σταματήσει αυτό».

Το πιο δυνατό του στοιχείο και πού θέλει να βελτιωθεί: «Έχω την εντύπωση πως δυνατό στοιχείο είναι η αλληλεπίδραση με τους συμπαίκτες μου και η βοήθεια στο build up. Αυτό που πρέπει να βελτιώσω είναι οι κινήσεις μου στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ώστε να βρίσκομαι σε περισσότερες καλές φάσεις. Δεν γίνεται πάντα να έχεις δύο φάσεις και δύο γκολ. Πάντα πρέπει να βρίσκω τρόπο να γίνομαι απειλητικός».

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Όλα τα πέναλτι ήταν καθαρά

Για την έλευση του Γιοβάνοβιτς: «Μας έδωσε από την πρώτη στιγμή να καταλάβουμε ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και να κυνηγάμε τους στόχους που πρέπει να διεκδικεί ο Παναθηναϊκός, με πολλή δουλειά. Οι ξένοι παίκτες με το που έρχονται στην ομάδα καταλαβαίνουν σε τι μεγάλο σύλλογο έρχονται, αφού κι εμείς βοηθάμε σε αυτό. Υπάρχουν υψηλά στάνταρ».

Τη νοοτροπία της ομάδας: «Έχουμε τη νοοτροπία ότι θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Ότι δεν θα χάσουμε. Την έχουμε αυτή τη νοοτροπία πλέον, το βλέπω και στους συμπαίκτες μου. Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη, εντός ή εκτός έδρας, σε ντέρμπι ή όχι. Ακόμη κι αν ένα παιχνίδι δεν κυλά όπως πρέπει, έχουμε την πίστη και βλέπουμε ότι βρίσκουμε τη λύση».

Για τη φασαρία που έγινε για τα πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Δεν μας ενοχλεί. Όλα τα πέναλτι ήταν παραβάσεις, όπως και το δικό μου. Δέχομαι αγκωνιά στο στήθος, που ήταν και αρκετά δυνατή αγκωνιά. Είδα και διάφορους διαιτητές να λένε πως ήταν καθαρή παράβαση και πέναλτι».

Τη δύναμη της Λεωφόρου και τη στήριξη του κόσμου: «Μας δίνει τεράστια ώθηση. Όταν μάθαμε ότι θα έχει 15.000 στον Βόλο και το λέγαμε στους ξένους, μας ρωτούσαν “σοβαρά;” Δείχνουν την αγάπη τους παντού. Νιώθουμε παντού την αγάπη του κόσμου. Ειδικά στη ρεβάνς με τη Σλάβια, αλλά και στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό».

«Ο Άβιλα μου έκανε πέναλτι»

Τη φάση του πέναλτι με τον Ολυμπιακό: «Όταν κάνεις ζέσταμα, θες να μπεις για να βοηθήσεις. Και το πίστευα. Εκνευρίστηκα που φάγαμε το γκολ και με κάλεσε με τη μία ο κόουτς. Λίγο νευριασμένος που άργησα να μπω (γέλια). Κυνήγησα κάθε μπάλα και σε εκείνη τη φάση, έκανε τη σέντρα ο Κουρμπέλης, που δεν ήταν καλή. Κυνήγησα τη φάση μπας και καταφέρω να τον περάσω, ένιωθα ότι μπορώ να τον περάσω. Βλέπω τον Άβιλα ότι θέλει να με καλύψει, τον κοιτάω και ένιωθα ότι θα κάνει λάθος. Άπλωσε τον αγκώνα και με βρήκε στο στήθος.

Αρχικά νόμιζα πως ήταν φάουλ και όχι πέναλτι. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν παράβαση. Έπιανα το κεφάλι και το στήθος μου για να σιγουρευτώ πως θα δοθεί η παράβαση. Βλέπω να δίνει πέναλτι και λέω “εδώ είμαστε”. Ο Σπόραρ πήρε την μπάλα για την εκτέλεση, γιατί έχουμε από πριν συμφωνημένα ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι. Θέλω κι εγώ να αρχίσω να εκτελώ πέναλτι. Τον ρώτησα πώς νιώθει, μου λέει “καλά, αν νιώθεις ότι μπορείς να το εκτελέσεις, πάρτο”. Του είπα όμως “σε πιστεύω” και ευτυχώς το εκτέλεσε καλά και το έβαλε».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://streamers.watch/c/football/greece-cup/15-12-2022/panathinaikos-vs-volos/1/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News