Παναθηναικος - ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 11/12

Με σημαντική απουσία η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναικος – ΑΕΚ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 9ης στροφής της Basket League

Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στην παράταση την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 90-77, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 6-6. Η νίκη του «εξάστερου» ήταν παράσταση για… δύο ρόλους. Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν και πάλι ηγετικός με ρεκόρ καριέρας 31 πόντων, ενώ ο Πάρις Λι πέτυχε κι αυτός την κορυφαία επίδοση στην ευρωπαϊκή πορεία του με 22 πόντους και απίστευτη άμυνα!

Επιστροφή στο πρωτάθλημα, όπου η ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα με το… χεράκι της διαιτησίας, υποθήκευσε το πλεονέκτημα έδρας. Επόμενο εμπόδιο η «μικρή» ΑΕΚ, που παραδοσιακά χάνει πριν πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ. Ενδεικτικό ότι στα 13 τελευταία ραντεβού μεταξύ τους οι «πράσινοι» επικράτησαν στα 11.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναικος – ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς καλείται να λύσει αρκετά προβλήματα. Τραυματίας αποχώρησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης από το ματς με τη Μιλάνο και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Γουότερς που αντιμετωπίζει ίωση. Σίγουρα εκτός μάχης ο Μάριους Γκριγκόνις.

Πάντως, ο Μαυροβούνιος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους. Σημαντική νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ. Στην επίθεση είχαμε προβλήματα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Βελτιώθηκε η άμυνά μας, αλλά επιθετικά δεν κάναμε έξυπνες επιλογές. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καλύτερα και αυτό μας οδήγησε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Αυτό μας οδήγησε στην παράταση. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μία κατοχή. Αμυντικά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς παίξαμε. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με την απουσία του Νέιτ Ουόλτερς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ατμόσφαιρα. Αν συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ με το σημερινό λάβαμε μεγάλη στήριξη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

«Είναι ξεκάθαρο το ότι είμαι χαρούμενος με τον Μπέικον»

Για τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και την προσπάθειά τους: «Ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν το επιιθετικό φάουλ που πήρε ο Καλαϊτζάκης στην τελευταία φάση. Είναι ξεκάθαρο όμως, είναι ομαδική δουλειά αυτή η νίκη».

Την παρουσία του Λι και αν είναι χαρούμενος που υπέγραψε τον Μπέικον ο Παναθηναϊκός: «Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως είμαι χαρούμενος που τον υπογράψαμε. Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς όταν λάβαμε την ενημέρωση για τον Νέιτ που θα απουσίαζε απόψε. Έπρεπε να προετοιμάσουμε διαφορετικό πλάνο γι αυτό κάποιοι παίκτες έμειναν στο παρκέ πολλά λεπτά. Στο τέλος για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News