Παναθηναϊκός: Επηρεασμένος ο Παλάσιος - Το ζητούμενο και η μεταγραφή
Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε ο Παναθηναϊκός με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο δεύτερο φιλικό των «πράσινων» επί κυπριακού εδάφους.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» -με «πειραματικές» συνθέσεις και σ’ αυτό το ματς- έδειξαν αρκετά προβληματική εικόνα στο πρώτο μέρος, όταν δέχθηκαν δύο «εύκολα» γκολ απ’ την κυπριακή ομάδα.
Ωστόσο βελτίωσαν πολύ την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας τα γκολ της ισοφάρισης από τον Βέρμπιτς και τον Κρυπαράκο (ασίστ του Βέρμπιτς) στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
Στα πολύ σημαντικά του αγώνα, ήταν η αγωνιστική επιστροφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος.
Ο Ιβάν Γιοβάνβιτς έριξε τον Αργεντινό στη… μάχη, αν και ήταν μακριά απ’ τα κανονικά στάνταρντς του και φάνηκε επηρεασμένος.
Παρόλα αυτά, το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι να βρει ο Παλάσιος να «επιστρέψει» και να ξαναβρεί το ρυθμό του, διότι το πρόγραμμα με την επιστροφή των ομάδων θα είναι πολύ “φορτωμένο”.
Παίκτης σαν αυτόν είναι πολύ απαραίτητοι για τους πράσινους, σε μια θέση που δεν ξεχειλίζει (μέχρι να έρθουν οι μεταγραφικές ενισχύσεις του Ιανουαρίου) από επιλογές και λύσεις ο Παναθηναϊκός.
Newspao.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν