Παναθηναϊκός Β': Ατυχία και με Μιγκέλ Ταβάρες - Τρίτος τραυματίας
Ο Μιγκέλ Ταβάρες είναι ο τρίτος άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Β’, καθώς υπέστη κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.
Ο Παναθηναϊκός Β’ έχει χάσει τους Πάουλο Αγκοστίνιο, Μιγκέλ Φουρτάδο και σ’ αυτούς προστέθηκε και ο Μιγκέλ Ταβάρες. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέστη κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο που θα τον αφήσει εκτός για τρεις εβδομάδες
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Μια νέα απώλεια έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες στον Παναθηναϊκό Β, εν μέσω των διαδοχικών υποχρεώσεων στη Betsson Super League 2.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε μετά την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε, ο Μιγκέλ Ταβάρες έχει υποστεί κάκωση στην αριστερά έκφυση των οπίσθιων μηριαίων.
Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»