Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πιθανό deal από τώρα για το καλοκαίρι

«Κινείται για την απόκτηση Κρίστενσεν ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν που έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, παραμένει «κυκλωμένος» και δεν αποκλείεται οι πράσινοι ν’ ασχοληθούν πιο ενεργά με την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της ενίσχυσής του στη μεσαία γραμμή έχει βάλει από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο και τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρντζελαντ. Ο 22χρονος μέσος μάλιστα αποτελεί πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι δεδομένο πως ο σύλλογος παρακολουθεί τον παίκτη.

Ωστόσο αξίζει ν’ αναφέρουμε πως στον ορίζοντα δε φαίνεται να γίνεται κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Δανός είναι περισσότερο «6». Στον Παναθηναϊκό θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο, ο οποίος στο 4-3-3 να είναι «8» και στο 4-2-3-1 να παίζει στο «10».

Πάντως ο Κρίστενσεν παραμένει «κυκλωμένος» και είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός ν’ ασχοληθεί ενεργά μαζί του, προκειμένου να τον κλείσει από τώρα για την επόμενη σεζόν. Μην ξεχνάμε πως ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν κι από τον ερχόμενο Γενάρη θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version