Παναθηναικος - Ατρομητος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 13/11

Παναθηναϊκός: Νίκη στη sold out Λεωφόρο και μετά... μεταγραφές!

Παναθηναικος – Ατρομητος καναλι ωρα: Οι μάγκες του Ιβάν κλείνουν τον α’ γύρο αήττητοι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τις παγίδες που θα στήσει ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο και να ολοκληρώσει με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο πριν μπουν στα πιτς για την έναρξη του Μουντιάλ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους.

Εκεί φέτος μετρούν 6 νίκες και μια ισοπαλία σε 7 παιχνίδια κι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ. Γενικότερα, με το εκπληκτικό σερί τους είναι πρώτοι, αήττητοι και με διαφορά ασφαλείας από τους βασικούς διώκτες.

Ένα στατιστικό που προκαλεί αίσθηση και δείχνει την επιμονή των παικτών του «τριφυλλιού» είναι το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει το 27% των βαθμών τους στο πρωτάθλημα σκοράροντας στο τελευταίο 20λεπτο των αναμετρήσεων! Επίσης, το «τριφύλλι» τα 9 από τα 10 γκολ που έχει πετύχει στη Λεωφόρο τα πέτυχε από στατική φάση (πέναλτι, φάουλ, σέντρα)!

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παναθηναικος – Ατρομητος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ατρόμητος προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας (2-0). Η ομάδα του Κρις Κόλμαν μπήκε με άγριες διαθέσεις στο χορτάρι και καθάρισε το παιχνίδι με δυο γρήγορα γκολ. Η εμφάνιση και η νίκη μετά από τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος έφερε «χαμόγελα».

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Νεότερα προβλήματα δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα πάει με την ίδια συνταγή στο ματς. Δίχως να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ και στα στόπερ οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Ρούμπεν, Τσέριν και Κουρμπέλη. Ο Βέρμπιτς θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ, ο Μπερνάρ ως δεξί και στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Σπόραρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News