Κατσουράνης: «Άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός - Υπάρχει πέναλτι στον Ιωαννίδη» (vid)

Κατσουράνης: «Άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός - Υπάρχει πέναλτι στον Ιωαννίδη» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και άξιζε να κερδίσει. Είχε τις περισσότερες φάσεις, ήταν διαβασμένος και πιο σίγουρος στο παιχνίδι του. Θα μπορούσε να είχε νικήσει εύκολα. Ο Άβιλα κάνει την κίνηση με το χέρι και είναι πέναλτι καθαρό. Πρέπει να ζούμε με αυτά που γίνονται. Και ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι ήταν πέναλτι.»




«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξεκάθαρα προβλήματα. Δεν ήταν καλός και δεν μπορεί να φοβίζει ακόμα και από το +10 από τον Ολυμπιακό.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr