Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός: Η κατάσταση της Λεωφόρου μετά την καταιγίδα
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικολαϊδης με το γήπεδο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον καιρό και την κατάσταση του γηπέδου όμως το γήπεδο αναμένεται να είναι σε άψογη κατάσταση.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μάλιστα στη διακοπή που υπήρξε έγινε η αντικατάστασή του και έχει αναβαθμιστεί.
Βέβαια εφόσον υπάρξει βροχή είναι λογικό το γήπεδο να βαρύνει αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποφευχθεί.
Τέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει η τελευταία πρόβλεψη της ΕΜΥ για το καιρό λέει ότι η κακοκαιρία EVA θα σταματήσει τις απογευματινές ώρες οπότε αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Θύρα 13: Το μήνυμα για τον οπαδό του Άρη και το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Την αλληλεγγύη της στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι του Άρη στο Περιστέρι εξέφρασε η Θύρα 13: «Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουμε οι οπαδοί εντός κι εκτός». Παράλληλα εφιστά προσοχή ενόψει ντέρμπι σε παρόμοιες εσκεμμένες προκλήσεις.
Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 13:
«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2022
Χωρίς καμία αφορμή και αιτία ένστολα καθάρματα επιτίθενται σε οπαδούς που τόλμησαν να ακολουθήσουν την ομάδα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση.
Εκφράζοντας από μεριά μας την αλληλεγγύη στους οπαδούς καθώς τέτοιες συμπεριφορές τις βιώνουμε καθημερινά και οι ίδιοι με ύβρεις,επιθέσεις,απειλές στην έδρα μας αλλά και στις εκτός έδρας μετακινήσεις.
Μέρα χαράς ενός ντέρμπι όπως η αυριανή,δεκάδες προέλεγχοι,τα γύρω μαγαζιά να παραμένουν κλειστά με τρόπο που θυμίζει χούντα.
Αυτά διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά μας κουνάνε το δάχτυλο οι ΑΡΔ και η αστυνομία ότι για όλα φταίνε οι οπαδοί.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Αξίζει να σημειωθεί οτι ειπώθηκε εμετικός χαρακτηρισμός από τα ένστολα γουρούνια προς τον νεκρό οπαδό του Άρη Άλκη Καμπανό.
ΥΓ1: Επειδή τέτοια θα είναι και η αυριανή τους συμπεριφορά εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο μας.Όλα αυτά γίνονται τις περισσότερες φορές εσκεμμένα και εξυπηρετούν καταστάσεις και συμφέροντα.
ΥΓ2 Μετακινήσεις γίνονται μόνο με συνεννόηση οπαδών καθώς η αστυνομία και η κυβέρνηση είναι ανίκανες να οργανώσουν το οτιδήποτε.
ΘΥΡΑ 13-1966☘»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν